motorsykkel banner statisk 5 produsenter

Finn det perfekte MICHELIN-dekket på null komma niks

Søk etter kjøretøy

Vi har samlet dekkinformasjon fra produsentene under. MICHELINs personbildekk og motorsykkeldekk overlater ingenting til tilfeldighetene. Vi produserer best mulig produkter gjennom intrikat design og streng testing. For at du skal kunne finne det dekket som passer best for deg, bør du søke etter dekk som Michelin har utviklet spesielt for din bil- eller motorsykkelmodell.

Tyres by manufacturer

Dekk etter bilprodusent

Det finnes mange bil- og motorsykkelprodusenter, og det kan derfor være vanskelig å avgjøre hvilke dekk som passer best til dine behov. Vi i Michelin har utviklet en dekkvelger basert på vår ekspertise, som skal hjelpe deg med å velge riktig. Michelins dekkvelger for personbiler og motorsykler gjør det enkelt å finne riktig dekk. Du skriver inn spesifikasjonene fra produsenten din, eller velger produsent, for å se hvilke dekk Michelin tilbyr. Dekkvelgeren lar deg sortere dekkene etter bilmodell eller dekkdimensjon.

Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.