header

Beste vinterdekk vurdering

Vinterdekk er spesielt utviklet for trygg kjøring i temperaturer under 7 °C, uansett om veien er dekket av snø eller ikke.

Hva er de beste vinterdekkene for din bil? I denne artikkelen presenterer MICHELIN sine beste vinterdekk, og for hver av dem meningene til selvstendige dekktestere etter å ha testet dekkytelsen i vinterforhold.

3PMSF-merket hjelper deg med å gjenkjenne et bra vinterdekk

3PMSF-merket indikerer at dekket garanterer sikkerhet og mobilitet på snøføre.

Dette merket er utstedt av et sertifisert laboratorium etter å ha testet dekket i henhold til en standardisert og regulert metode, og tilfredsstiller det påkrevde ytelsesnivået for sikkerhet og mobilitet i snøføre.

Dette merket er gradvis i ferd med å bli standarden for å gjenkjenne et bra vinterdekk.
3PMSF (3 Peak Mountain Snow Flake)-symbolet er lett å gjenkjenne: et snøfnugg omgitt av tre fjelltopper. I samsvar med forskriftene er det systematisk plassert ved siden av M+S-logoen på vinterdekkets sidevegg.

Hvert av dekkene vist nedenfor er merket med 3PMSF.

MICHELIN Alpin 6

MICHELIN Alpin 6 vinterdekk gir et bra sikkerhetsnivå som opprettholdes under harde vinterforhold.

 • #1 for bremsing og trekkraft i snø, når den anvendes.
 • Svært høyt sikkerhetsnivå utformet for å vare under harde vinterforhold (3PMSF)
 • Svært slitesterkt
 • Innovativ slitasjeindikator

 

MICHELIN Alpin 6 utmerkelser

MICHELIN Alpin 6 var til stede på 8 podium i de aller viktigste europeiske dekktestene.

I 2021 vurderte ADAC det som "Bra" i en sammenligningstest mellom 18 vinterdekk 225/50 R17 og 16 dekk 195/65 R16, og AUTO BILD vurderte det som “Eksemplarisk” i en sammenligningstest mellom 50 vinterdekk 205/55 R16.

I 2020 ble MICHELIN Alpin 6 vurdert som "Bra" av ADAC (sammenligningstest mellom 15 vinterdekk 205/55 R16) og vurdert som "Svært bra" av Auto Motor Sport (sammenligningstest mellom 10 vinterdekk 225/50 R17)

Svært balansert dekk, meget bra slitenivå, bra på tørre og våte veier samt på snødekke”, sa ADAC i 2020, som også påpekte: "Michelin Alpin 6 viser minst slitasje.

I 2019 ble MICHELIN Alpin 6 vurdert som "eksemplarisk" av AUTO BILD (sammenligningstest mellom 53 vinterdekk 225/45 R17)

MICHELIN Pilot Alpin 5

MICHELIN Pilot Alpin 5 vinterdekk utøver et høyt presisjonsnivå for bremsing og kjøring for høytytende biler i vinterforhold.

 • Svært god kontroll og kjørepresisjon på våte veier og snøforhold (3PMSF)
 • Reduserte bremseavstander for trygg vinterkjøring.
 • Et av de ledende vinterdekkene når det gjelder varighet og redusert drivstofforbruk


MICHELIN Pilot Alpin 5 var tilstede på 6 av 6 podium i de viktigste europeiske dekktestene.

MICHELIN Pilot Alpin 5 utmerkelser

I 2021 ble MICHELIN Pilot Alpin 5 testvinneren i dekkvurderingene i en sammenligningstest mellom 9 vinterdekk 225/40 R18, testvinneren av AUTO BILD sportscars sin test i en sammenligningstest mellom 12 vinterdekk 225/45 R18 – 245/40 R18 og testvinneren av SPORT AUTO-testen i en sammenligningstest mellom 6 vinterdekk 255/40 R18.

Det beste, og dermed vinner av testen, er 18-tommers Pilot Alpin 5 vinterdekk fra Michelin. Bare disse kombinerer korte bremseavstander og best ytelse på snø med en kraftig bremseytelse og balansert kjøredynamikk på tørre veier”, sa SPORT AUTO.

I 2020 ble MICHELIN Pilot Alpin 5 testvinneren og klassifisert som "bra" av ADAC i en sammenligningstest mellom 13 vinterdekk 235/55 R17, testvinner og vurdert som “eksemplarisk” og “Øko-champion” av AUTO BILD i en sammenligningstest mellom 51 vinterdekk 245/45 R18.

Testvinner med overbevisende egnethet for snøforhold, dynamiske egenskaper på tørt og vått dekke, korte bremseavstander, svært god varighet og et bra forhold mellom pris og ytelse”, sa AUTO BILD i 2020.

"«Solide dekk. Beste vurdering på tørt dekke og snødekke”, sa ADAC i 2020.

MICHELIN Pilot Alpin 5 SUV

MICHELIN Pilot Alpin 5 SUV vinterdekk er utviklet for sikkerhet og høy ytelse på alle typer vinterføre.

 • Kontroll og kjørepresisjon på snødekke
 • Utmerket bremsing på snødekke (3PMSF)
 • Utmerket traksjon på snødekke for enkel mobilitet på vinterføre
 • Forsterket sidevegg for robusthet på SUV-nivå og beste varighetMICHELIN Pilot Alpin 5 SUV var tilstede på 2 av 2 podium i de viktigste europeiske dekktestene.

MICHELIN Pilot Alpin 5 SUV utmerkelser

I 2021 ble MICHELIN Pilot Alpin 5 SUV testvinneren av AUTO BILD allrad-testen i en sammenligningstest mellom 10 vinterdekk 235/55 R18 og Svært Anbefalt av AUTO ZEITUNG i en sammenligningstest mellom 10 vinterdekk 235/55 R18.

Snø er dens spesialitet, men Pilot Alpin 5 tilbyr også enormt høye sikkerhetsmarginer, sa Auto Zeitung.

Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.