Finn en dekkbutikk i nærheten på få sekunder

Car
  • Car
  • Motorbike
Car
  • Car
  • Motorbike
Finn min posisjon

Om Michelin-forhandlere i Norge

Dekk- og kjøretøytjenester

Norge er fult av muligheter til å teste kjøretøyet ditt og gi deg det fulle utbytte av det. Michelin vet at flotte biler, motorsykler og scootere krever flotte dekk, og det er derfor de autoriserte forhandlerne våre har flust av de nyeste produktene på lager. Hos de autoriserte Michelin-forhandlerne finner du noe for enhver – enten du cruiser gjennom bygatene, kjører SUV eller dirtbike offroad, eller om du tar en tur med sportsbilen eller sykkelen.

Hvis du er usikker på hvilket produkt som passer best til ditt kjøretøy, vil de hyggelige forhandlerne våre gladelig forklare forskjellen mellom de ulike dekkene, og hvordan disse kan påvirke kjøretøyet ditt og kjøreturen din. 
Det er likevel noen få ting du bør tenke over før du kjøper dekk, og vi ønsker å gjøre det lettere for deg å velge riktig dekk.

Tenk på værforholdene

En viktig faktor å tenke på når du skal kjøpe dekk, er hvilke værforhold du kommer til å kjøre i. Norge har et veldig varierende klima. Om sommeren er det sol én dag og pøsregn den neste, og om vinteren kan det gå fra slafs til is over natten. 
Husk at våt veibane gir et dårlig veigrep, og at sjansene for å miste trekkraften øker kraftig under slike forhold. 

Velg dekk med tanke på terrenget

En annen faktor som påvirker dekkvalget, er hvilket underlag du kjører på. Du trenger ikke samme mønsterdybde eller robusthet når du kjører på vei som du gjør når du kjører i terrenget. Når du kjører med riktig dekk i forhold til underlaget, vil du oppleve redusert støy og jevnere slitasje, og du vil unngå å skli eller kjøre deg fast. Ta en prat med en av de autoriserte forhandlerne våre for mer informasjon.

Trenger du litt mer hjelp?

Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.