MICHELIN er her for å hjelpe deg med å ta det riktige valget for ditt dekkbytte

MICHELIN er her for å hjelpe deg med å ta det riktige valget for ditt dekkbytte

Søk etter kjøretøy

På tide å bytte dekk? Uansett kjøretøy, tilbyr vi et stort utvalg av MICHELIN-dekk for å møte dine behov. Stol på oss! Siden 1889 har vi drevet med kontinuerlig innovasjon så du får en trygg og god kjøreopplevelse. Våre produkter med intrikate design er grundig testet for å sikre maksimal kvalitet. Takket være innovativ teknologi garanterer MICHELIN-dekk høy ytelse, optimal sikkerhet og en behagelig kjøreopplevelse.

Dekk etter bilprodusent

For å finne det riktige MICHELIN-dekket for deg, anbefaler vi at du først ser etter MICHELIN-dekk spesielt utviklet for ditt kjøretøy. Velg din kjøretøyprodusent fra listen nedenfor og la vår dekkvelger veilede deg.

Fant du MICHELIN-dekket ditt? Klikk på “Bestill på nett”. Du kan velge en forhandler nær deg, fullføre kjøpet trygt på nett gjennom forhandlerens nettsted eller kontakte dem for å avtale en time.

Har du spørsmål? Trykk på "Jeg trenger hjelp" eller kontakt oss gjennom den virtuelle assistenten, på e-post eller ring oss. Våre eksperter er her for deg og for å gi de beste rådene for dekk til deg.

MICHELINs dekkvelger etter bilprodusenter

Få mest ut av vår ekspertise! Vår MICHELIN-dekkvelger hjelper deg å finne det beste dekket for ditt kjøretøy og din kjørestil.  Basert på informasjonen du legger inn, vil verktøyet vårt vise de produsentgodkjente dekkene utviklet spesielt for kjøretøyet ditt, samt en liste over størrelser som er kompatible med de opprinnelige dekkene.

Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.