MICHELIN
MICHELIN Alpin 6 vinterdekk
  • Personbildekk

MICHELIN ALPIN 6 | AutoBild
MICHELIN ALPIN 6 | ADAC

MICHELIN MICHELIN ALPIN 6 VINTERDEKK

  • Personbildekk

Sikkerhet laget for å vare under krevende vinterforhold

MICHELIN Alpin 6 vinterdekk leverer utmerket sikkerhet som varer under krevende vinterforhold(1)(2), med topp kjørelengde(4)

  • MICHELINs siste generasjon høysikkerhetsvinterdekk
  • Utmerket sikkerhet laget for å vare under krevende vinterforhold(1)(2) (3PMSF)(3)
  • Konstruert for bremsing og trekkraft på snø laget for å vare
  • Beste levetiden(4) og langvarig ytelse(1)
  • Enkel måte å spore slitasje på dekket ditt med MICHELINs innovative slitasjeindikator
     
Passer ditt kjøretøy

Utmerket sikkerhet og trekkraft under krevende vinterforhold(1)(2)

Med den nyeste generasjonen av sammensatt konstruksjon for å levere utmerket grep ved lave temperaturer, sørger MICHELIN Alpin 6 vinterdekk for en sikker og behagelig kjøretur for deg og dine passasjerer under krevende vinterkjøringsforhold(1)(2), og overgår forrige generasjons dekk med + 6 % på våte underlag og + 8 % i snø(5)

michelin alpin 6 4

Konstruert for bremsing og trekkraft på snø, laget for å vare

Ikke la snø og is hindre deg i å ta den åpne veien. MICHELIN EverWinterGrip-teknologier har en flerlags slitebanemasse og evolutivt slitebanemønster med spor som dukker opp og utvides når dekket slites, og sikrer fortsatt bremsing og trekkraft på snø. Holder deg trygg fra første til siste kilometer under krevende forhold på vinterkjøring.

michelin alpin 6

Den beste levetiden(4)

Nyt de fine vinterveiene med MICHELIN Alpin 6 vinterdekk. Takket være enestående kjørelengde(4), kan du fortsette din daglige kjøring og fjelltur uten å bytte dekk. MaxTouch Construction sørger for at dekktrykket fordeles jevnt for å maksimere dekkets levetid for ytelse som gjøres for å vare under tøffe vinterforhold(1)

michelin alpin 6 2

Innovativ slitasjeindikator

MICHELINs innovative slitasjeindikator tar gjetningen ut av dekkendringer for å holde deg og passasjerene dine trygge på veien under hele vinterkjøringen

michelin alpin 6 3

Passer dette dekket mitt kjøretøy?

JURIDISKE MERKNADER

(1)  langvarig ytelse – Nytt og slitt, på 205/55 R16 91H MICHELIN Alpin 6, er over R117 europeisk reguleringsgrense for våtgrep. Slitt betyr slitt på maskinen (polert) til dybden av slitasjeindikator i henhold til europeisk forskrift for slitasjeindikator ECE R30r03f. I alle fall, respekter lokal lovgivning for vinterdekk.

(2) våtgrep -–MICHELIN Alpin 6 er rangert som "B" på Wet Grip Item i den europeiske merkeskalaen.

(3) 3PMSF – MICHELIN Alpin 6 er godkjent for bruk i snøforhold (med 3PMSF-merking). For å motta 3PMSF-merkingen må dekk garantere et minimumsnivå for sikkerhet og mobilitetsytelse på snø.

(4) lang levetid – MICHELIN Alpin 6 har den beste levetiden i den sammenlignende testen utført av AutoBild på dimensjon 225/45 R17, publisert 26. september 2019.

(5) bedre ytelse sammenlignet med MICHELIN Alpin 5 – Snø- og våtbremsetester utført av TÜV SÜD Product Service, på forespørsel fra Michelin, desember 2017-januar 2018, på dimensjon 205/55 R16 91H på VW Golf 7 som sammenligner MICHELIN Alpin 6- versus MICHELIN Alpin 5-dekk.

Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.