BANEBRYTENDE DEKK FOR ELEKTRISKE KJØRETØY

VI LEVERER UTSTYR TIL HALVPARTEN AV ALLE BILMERKER SOM PRODUSERER ELEKTRISKE BILER(1) OG DET ER INGEN TILFELDIGHETER

Ingeniørene våre jobber tett med ledende produsenter av elektriske kjøretøy som Porsche, Tesla, Mercedes-AMG, BMW, Volkswagen, Ford, Lucid, Hyundai, BYD, XPENG ... for å designe dekk med ytelse som betyr noe for elbileiere og skape elektrisk mobilitet på en mer fornøyelig måte. 

Motion For Life, Michelin - EV 15s - USA

ALLE VÅRE BILDEKK ER EGNET FOR ELBILER

På grunn av batteriet er elektriske kjøretøy tyngre enn fossilbiler,men de har allikevel raskere innledende akselerasjon. Denne spesifisiteten kombinert med høyt dreiemoment, en roligere motor og den konstante jakten på større batterirekkevidde, er alle bidragende til å gjøre elbiler spesielt krevende når det kommer til dekk.

Michelin and electric vehicles

OPTIMERING AV DEKKENES YTELSE FOR DIN ELBIL

Å utstyre elbilen din med de riktige dekkene sikrer at du får en optimal ytelse når det gjelder rekkevidde, lang levetid (kilometer), stillhet i førerhuset og sikkerhet(2), samtidig som du får mest mulig ut av kjøreopplevelsen.

EVs need low rolling resistance tyres.

Kom deg lengre mellom hver lading

For å maksimere batterirekkevidden trenger elbiler dekk med lav rullemotstand. MICHELIN EnergyTM-dekket har eksistert siden 1992 og har gjort at vi har delt rullemotstanden til bildekkene våre med mer enn 2(3) I dag tilbyr vi dekk, som MICHELIN Pilot Sport EV, som utvider rekkevidden med opptil 60 km takket være lav rullemotstand(4).

EVs need high longevity tyres

Gå distansen til ditt sett med dekk

Elbiler trenger dekk med lang levetid. Høyt dreiemoment og batterivekt påvirker slitasjen til dekkene. I 1946 utviklet vi MICHELIN X, det første radialdekket, som økte holdbarheten til dekkene våre betydelig (med 2 til 3 ganger).

Siden den gang har vi fortsatt å tilby langtidsholdbare dekk.

The range challenge of electric cars

VÆR KLAR FOR ELEKTRISK MOBILITET MED VÅRE TIPS OG RÅD

MICHELIN eBIKE TYRES

Dekk for elsykler

MICHELIN e-WILD dekk er designet for å optimalisere batterilevetid, dekkets levetid og kraftoverføring. Visste du at 70% av dekkene våre er kompatible med elsykler?

FRA PIONERER TIL DEN NYE GENERASJONEN AV ELBILER

I mer enn 100 år har vi designet innovative mobilitetsløsninger som svarer til sjåførenes forventninger, samtidig som vi minimerer deres påvirkning på miljøet. 

In 1899, Michelin developed the tyres for the “La Jamais Contente”

Å overvinne elektriske utfordringer gjennom årene

I 1899 utviklet Michelin dekkene for «La Jamais Contente», det første elektriske kjøretøyet som oversteg 100 km/t.

Har du sett det første dekket til elbusser?

MICHELIN X Incity EV Z-dekket: en serie som kombinerer sikkerhet, lang levetid, respekt for miljøet og økt ladekapasitet.
Med denne nye serien støtter Michelin overgangen til renere, mer effektive, elektriske mobilitetsløsninger med større autonomi. En nøkkeldriver for en bærekraftig by.

Good News - EBUS

LÆR MER OM HVORFOR DU BØR VELGE MICHELIN:

map search desktop

Finn en MICHELIN dekkforhandler nær deg på sekunder

Søk med
Adresse, stedsnavn eller postnummer
Car
Finn min posisjon
Søk

Juridisk omtale

(1) Kilde: Michelin Automotive Original Equipment Department - intern databaseanalyse fra desember 2021.

(2) Resultatene kan variere i henhold til kjøretøy, dekkets rekkevidde og størrelse, hastighet og veiforhold.

(3) Rullemotstanden til dekkene har blitt delt på 2 mellom MICHELIN Energy (RR>12kg/T) sammenlignet med MICHELIN e.Primacy og MICHELIN Pilot sport EV (RR <5kg/T) 

(4) MICHELIN Acoustic Technology reduserer det oppfattede støynivået, inne i bilen, med nesten 20 % (Intern støymåling, utført i 2020 på størrelse 245/45 R19 på KIA Cadenza. Støynivå målt i området "170-230Hz". ) Resultatene kan variere avhengig av kjøretøy, dekkets rekkevidde og størrelse, hastighet og veiforhold.

(5) Når den er ny, genererer MICHELIN e.PRIMACY 2 kg/t gjennomsnittlig rullemotstand mindre enn konkurrenter tilsvarende i drivstofforbruksreduksjon på opptil 0,21 l/100 km for en VW Golf 7 1,5 TSI eller tilsvarende gevinst på opptil 7 % i batterirekkevidde for en VW e.Golf. Energiforbruk betyr bensin for termiske og hybridbiler, elektrisitet for elektriske kjøretøy.

(6) svært lav rullemotstand takket være nye "Elektrisk klare" silika-baserte materialer med svært lavt strømforbruk, slik at batteriet varer lenger enn med det originale MICHELIN City Grip. (Modellering av krafttap mellom en 100/80 - 14 M/C 48S CITY GRIP SAVER TL og en CITY GRIP. Utført ved Michelin Research Centre i Frankrike, i juli 2018)​. Mer informasjon på: https://www.michelin.co.uk/motorbike/tyres/michelin-city-grip-saver 

(7) Lavt drivstofforbruk - MICHELIN ENERGY SAVER+ har blitt tildelt av AutoBild som "Eco Champion" i 2013

(8) Finn ut mer på https://www.michelin.com/en/sustainable-development-mobility/for-the-planet/environmental-approach 

Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.