Stol på MICHELIN for et bedre liv på veien

Du har høye standarder. Det har vi også! Vi innoverer hver dag for å møte dine forventninger.

DE MEST KREVENDE KUNDENE STOLER PÅ OSS

Våre produkter og tjenester drar nytte av banebrytende teknologier. Det er derfor sjåfører, produsenter, motorsportaktører og sentrale opinionsledere spør etter våre dekk.

Uncompromising brands as valued partners

Produsenter

Prestisjetunge merker stoler på at vi utstyrer kjøretøyene deres (biler, motorsykler og sykler) med dekkene våre.

Designed to win

Motorsport utøvere

Designet for å vinne! Vi er den dekkprodusenten med flest seiere i de store FIA- og FIM-verdensmesterskapene de siste 50 årene.

A key partner in eSports

eSport-spillere

Vi er den offisielle dekkleverandøren av «FIA Certified Gran Turismo Championships» og den «offisielle dekkteknologipartneren».

Sjåfører velger MICHELIN-dekk

Våre dekk har en totalvurdering på 4,6 av 5
(based on 23.237 reviews)

Motion For Life, Michelin - EV 15s - USA

VI LEDER VEI INNEN ELEKTRISK MOBILITET

Vi er i forkant av elektrisk mobilitet. Ingeniørene våre jobber tett med bil-, scooter- og sykkelprodusenter for å designe dekk med ytelse som betyr noe for eiere av elbiler. Vi utstyrer halvparten av alle bilmerker som produserer elbiler, og det er ingen tilfeldighet.

Sustainability is in motion for a better life

VI GJØR TILTAK FOR Å REDUSERE MILJØPÅVIRKNING

Vi leder vei mot mobilitet med redusert miljøpåvirkning og innoverer ved å investere i, rundt og utover dekk.

VI DESIGNER DEKK DU KAN STOLE PÅ

Siden 1889 har vi vært nyskapende for å tilby en rekke dekk designet for å vare og sikre en trygg kjøreopplevelse under alle kjøreforhold.

Motion For Life, Michelin - Performance Made to Last 15s - USA

Fra den første til siste kilometeren

Virkelig endring endrer seg minst. "Ytelse laget for å vare" er illustrasjonen av vår forpliktelse til å få dekkene våre til å yte gjennom hele levetiden, og frem til den lovlige slitasjegrensen.

Motion For Life, Michelin - Trusted brand Mountain Bike 20s - USA

Uansett bruk

Vi designer sykkeldekk som er klare til å møte enhver situasjon, enten det er i byen, på veien eller til og med utenfor veien. Det er absolutt ikke en tilfeldighet at profesjonelle frikjørere, som Cameron Zink, stoler på dekkene våre for sine kjøreturer.

2022 Champions - Michelin Motorsport

MOTORSPORT SOM EN AKSELERATOR AV INNOVASJON

Uansett begivenhet – store FIA- og FIM-verdensmesterskap, Endurance Racing inkludert 24 Hours of Le Mans eller til og med MotoGPTM og MotoETM-mesterskap, har vi tilitten de mest krevende spillerne innen motorsport: promotører, bil- og sykkelprodusenter, lag, sjåfører og ryttere .

VI FORNYER PÅ ALLE DOMENER RELATERT TIL MOBILITET

Vi investerer i mange aktiviteter, i, rundt og utover dekk, for å skape et bedre liv på veien. 

Motion For Life, Michelin - 30s Winter - USA

Michelin USA Motion for Life Aircraft

50 års erfaring med produksjon av flydekk

Michelin Aircraft-divisjonen samarbeider med de største selskapene og konstruktørene i verden: 90 % av de 20 beste flyselskapene og nesten 50 % av alle kommersielle fly er utstyrt med våre dekk.

Motion for Life, Michelin - Métro 15s - Master English

70 års erfaring innen bybanetransport

Siden 1951 har vi utviklet en teknisk løsning for ulike typer metroer, på mer enn 60 urbane transportnettverk og i mer enn 20 land rundt om i verden. Vi bidrar hver dag til bevegelsen til mer enn 10 millioner mennesker rundt om i verden.

Michelin USA Motion for Life (:15)

Siden 1900 har vi gjort kjøring, turisme og uforglemmelige opplevelser

Takket være vår seriøse og unike tilnærming ble MICHELIN-guidene en bestselger uten sidestykke: å gi uforglemmelige opplevelser til forbrukere ved å rangere over 30 000 etableringer i over 30 territorier og i over tre kontinenter.

Good News - Wisamo

Har du hørt de gode nyhetene?

Ved å designe mer pålitelige, spennende og innovative produkter og løsninger forbedrer vi livet ditt på veien, ikke bare takket være dekkene våre, men også takket være tilbudene våre rundt dekk og utover dekk.

Wing Sail Mobility, eller WISAMO er et oppblåsbart seil som utnytter vindens kraft! Ren, gratis, universell energi for lasteskip til seilbåter.

Tilby alle en bedre vei videre

Vår "All Sustainable"-tilnærming presser oss hele tiden til å finne løsninger som er i stand til å fremme en optimal balanse mellom personlig tilfredsstillelse, økonomisk utvikling og å beskytte planeten og dens innbyggere.

Offering everyone a better way forward
map search desktop

Finn en MICHELIN dekkforhandler nær deg på sekunder

Søk med
Adresse, stedsnavn eller postnummer
Car
Finn min posisjon
Søk
Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.