MICHELIN PERFORMANCE MADE TO LAST

DEKK DESIGNET FOR YTELSE PÅ HØYT NIVÅ

HELE DERES LEVETID

EGENSKAPEN SOM DEFINERER MICHELINDEKK: "YTELSE SKAPT FOR Å VARE"

Bilister stiller ofte seg selv to spørsmål om dekk: "Er mine dekk sikre?" og "Når burde jeg bytte dekk for å være sikker på at de er sikre?".
"Performance Made to Last" illustrerer perfekt Michelins forpliktelse til å sikre deg en lang og sikker kjøreopplevelse fra første til siste kilometer, noe som betyr inntil den minste lovlige møndsterdybden (1) (2). Det betyr at du skifter dekk sjeldnere og dermed sparer penger og reduserer din forurensning. Det er vinn-vinn: en seier for deg og en seier for planeten.

Utmerket lang levetid med høye ytelsesnivåer, fra første til siste kilometer (2)(3)

"Performance Made to Last"" symboliserer Michelins innovative ånd: den er resultatet av tusenvis av timer med forskning og strenge tester.

Ekspertene våre har gjennomført utallige prøvekjøringer under de mest ekstreme forhold for å sikre at produktenes ytelse holder seg høy over tid for en trygg og mer fornøyelig tur i det lange løp.

Med andre ord, ytelse som bremsing, trekkraft, grep og håndtering (5) er skapt for å vare til den lovlige slitasjegrensen (1).

MICHELIN tyres are designed for high levels of performance throughout their life

"Performance made to last" i et nøtteskall

Longevity is at the heart of Michelin DNA

Michelindekks lange levetid

High levels of performance over time

kombinert med ytelse på høyt nivå over tid

Use your tyres for a long time and avoid early replacement

tillater bilister å bruke deres dekk i lang tid

og unngår tidlig utskiftning, 

currency image no

Spar penger og reduser dekkavfall

Dekk blir slitt, men det trenger ikke å gå utover sikkerheten

Dekkene begynner å bli slitte så snart de er montert og ytelsen endres over tid. 

Med "Performance made to last", som er en integrert del av Michelin-dekkenes genetiske sammensetning, kan du opprettholde en kort bremselengde selv ved lovlig slitasjegrense. (4)

(4) Eksterne tester utført i juni 2021 av TUV SUD Product Service, på Michelins forespørsel, med bremsing fra 80 og 20 km/h på MICHELIN Primacy 4+ i dimensjonen 205/55 R16 91V og konkurrenters dekk montert på en  VW Golf 8. Se den fullstendige omtalen i bunnteksten.

graphique

Innovasjonen bak "Performance Made to Last"

michelincc2 affiche pensebete page double p1 v2

Totalt sett er det  27 teknologier som ligger bak "Performance made to last".

Her er et innblikk i noen av tekonologiene bak  "Performance Made to Last":

  • MaxTouch – lengre levetid: denne teknologien maksimerer dekkets kontakt med veien og fordeler kreftene jevnt for lengre slitebanelevetid og optimal ytelse.
     
  • U-Shape Grooves – bedre bremseevne på vått føre: dekkmønsteret blir mer åpent, etter hvert som dekket slites, noe som sikrer høyere vannevakuering.
     
  • P-Edge – for bedre ytelse på snø: denne teknologien bidrar til å gi mønsterrillene større volum, etter hvert som dekkene slites, noe som øker kanttettheten og forbedrer grepet i snøforhold.

Det er ingen tvil om at det finnes Michelindekk som oppfyller dine behov. Finn det som passer deg!

Oppdag mer om våre dekk med "Performance made to last".

Forestill deg ytelse på lang sikt

Hos Michelin jobber vi for en mer bærekraftig mobilitet for våre kunder og miljøet. Det er derfor Michelin påtar seg utfordringen med 100% bærekraftige dekk i 2050.

Vi handler i alle faser av dekkenes liv, fra design og produksjon til distribusjon, bruk og gjenbruk.

Ved å unngå tidlig utskiftlese med "Performance Made to Last", ved å redusere det energiforbruket og de CO2-utslipp og råmaterialer som inngår i fremstillingen av nye dekk, reduserer vi dekkets miljøavtrykk.

map search desktop
Finn en dekkforhandler i nærheten av deg på få sekunder
Søk med
Adresse, stedsnavn eller postnummer
Car
Finn min posisjon
Søk

Juridiske omtaler

(1) Lovlig grense: 1,6mm, med forbehold om regelmessig slitasje på dekkene og samsvar med anbefalingene fra dekk- og bilprodusentene. Hvis du er i tvil, kontakt en spesialist. Europeisk direktiv 89/459/CEE.

(2) Følgende dekkserier er designet for å tilby høy levetid og ytelse som varer: MICHELIN CrossClimate², MICHELIN CrossClimate 2 SUV, MICHELIN Primacy 4+, MICHELIN e.Primacy, MICHELIN Pilot Sport 4S, MICHELIN Pilot Sport 5, MICHELIN Pilot Sport EV, MICHELIN Pilot Sport 4 SUV, MICHELIN Alpin 6 og MICHELIN Pilot Alpin 5.

(3) "Siste kilometer" betyr ned til minste lovlige mønsterdybde (1.6 mm i Europa). Vennligst sjekk hva som er minste lovlige mønsterdybde i ditt land.

(4) Bremseevne på vått føre i slitt tilstand - Ekstern test utført av TÜV SÜD Product Service, på forespørsel fra Michelin, oppbremsing fra 80 til 20 km/t, i juni 2021, med dimensjonen 205/55 R16 91V på VW Golf 8 (slitt betyr slitt ned på maskin til den sliteindikatoren i henhold til europeisk forskrift: ECE R30r03f) som sammenligner MICHELIN Primacy 4+ (31,5m) versus BRIDGESTONE TuranzaT005 (36,4m); CONTINENTAL Premium Contact 6 ( 35,3m); GOODYEAR EfficientGrip Performance 2 ( 35,5m)

Resultatene kan variere avhengig av vei- og værforhold.

(5) Bremsing på våt vei for sommerdekk, bremseevne og trekkraft på snø og våt vei for helårs- og vinterdekk og veihåndtering eller veigrep på spor for sportsdekk.

(6) Data fra Ernst & Young-rapporten med tittelen “Planned obsolescence is not inevitable” (mai 2017).

(7) I henhold til interne beregninger gjort ved Ladoux (Technology Center, Clermont-Ferrand, Frankrike): tekniske rapport som ble offentliggjort den 27. september 2016 om råvarer, drivstofforbruk og CO2-utslipp knyttet til tidlig utskifting av personbildekk.

Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.