MICHELIN SCORCHER 21

En unik kombinasjon av den tradisjonelle cruiser-looken, med smidighet og godt veigrep på vått underlag for Harley-Davidson® Street Rod™-modellen.

Hvorfor velge MICHELIN Scorcher 21-dekk?

Motorsykkel Piktogram mke Dekk

Tradisjonelt Cruiser-design for en ny type motorsykkel

MICHELIN Scorcher 21 er spesielt utviklet for Harley-Davidson® Street Rod™. Det har fått et eksklusivt cobrandet Harley-Davidson®-design basert på utseende til MICHELIN Scorcher 31. Det takler hull i veien og hjulspor i byen, og det er som om det angriper og spiser fortau.

Motorsykkel Ingress adrenalin Dekk

Radial dekkstamme for en sportslig opplevelse og urban smidighet

MICHELIN Scorcher 21 er inspirert av hypersportsdekkene våre laget av høykvalitetsmaterialer, som blant annet aramidfiber som brukes i flyindustrien. De er svært slitesterke samtidig som de gir en letthetsfølelse og uslåelig stabilitet ved høy fart til Street Rod™-modellene.

Motorsykkel Piktogram adhesion route Dekk

MICHELIN Scorcher 21 har Silica Rain-teknologi

For å måle seg med Harley-Davidson® så langt som det er mulig, har ingeniørene våre utviklet en gummiblanding med høyt silikainnhold. Denne teknologien gir enestående veigrep på vått underlag.
Den gir også dekket en maksimal levetid.

Passer dette dekket mitt kjøretøy?

2 tilgjengelige størrelser for dette dekket

Felg

17''

Plassering

120/70 R17 58V
Bredde 120/70 R17 58V
Høyde 120
Diameter 17
Last 58
Fart V
160/60 R17 69V
Bredde 160/60 R17 69V
Høyde 160
Diameter 17
Last 69
Fart V
Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.