2023 03 gp usa 00622

MICHELIN, OFFISIELT MotoGP-KLASSE DEKK

Siden den første seieren i Isle of Man Senior TT-løpet i 1973 (500cc med Jack Findley, Suzuki) og den første tittelen i 1976 (med Barry Sheene, Suzuki), er vi stolte over å kunne telle mer enn 480 løpsseire. I dag, med 33 verdenstitler, er vi den offisielle dekkleverandøren av MotoGP™..

MotoGP 2022 – A season to remember! - Michelin Motorsport

MICHELIN READY AS MotoGPTM SPARKES I GANG

Piero Taramasso, Manager 2 wheels, Michelin Motorsport, presenterer 2023 MotoGPTM-sesongen. Nytt format, dekktildelinger, trykk - Piero tar tak i alle de viktigste temaene fra denne sesongen.

 

2023 MotoGP Teaser - Michelin Motorsport

Q&A Piero Taramasso - 2023 MotoGP Season - Michelin Motorsport

MICHELIN POWER DEKK, FREMRAGENDE GREP

power moto

MICHELIN OG DORNA FORLENGER MotoGPTM-SAMARBEIDET

I september 2021 ble vi bekreftet som MotoGPTM-dekkleverandør frem til 2026. Vi vil fortsette å være den offisielle og eneste dekkleverandøren for mesterskapets premiumklasse fra 2024-2026.

"Michelin og Dorna Sports er glade for å bekrefte en ny treårig kontraktsforlengelse med Michelin som vil sikre at det legendariske franske selskapet fortsetter som den eneste og offisielle dekkleverandøren til MotoGPTM i minst to år til. Den nye treårige avtalen vil markere et tiår med samarbeid mellom Michelin og MotoGPTM."

Siden vi ble den eneste dekkleverandøren til MotoGPTM i 2016, har mesterskapets øverste klasse i motorsykkel Grand Prix-racing opplevd noen av de tetteste konkurransene i historien.

motogp official sponsor michelin main
b3 car et moto

VÅRE DEKK ER DESIGNET FOR Å VINNE

Vi er den dekkprodusenten med flest seire i Major FIA og FIM verdensmesterskap de siste 50 årene(1).

FIM ENEL MotoETM DEKKLEVERANDØR TIL VERDENSMESTERSKAP

Vi har vært involvert i MotoETM-mesterskapet siden starten i 2019. Vi har demonstrert vårt talent for innovasjon ved å lage et dekk laget av bærekraftige materialer (fornybare biokilder og resirkulerte materialer). MotoE™ Championship er en del av konsernets "Everything Sustainable"-strategi.

Michelin investerer i sin 'Everything Sustainable'-strategi gjennom MotoE™," forklarer Matthieu Bonardel, direktør for Michelin Motorsport. Disse sportsbegivenhetene gir Michelin et laboratorium for å validere sine teknologiske innovasjoner under ekstreme forhold. Michelins mål er å øke andelen bærekraftige materialer i dekkene for å oppnå et 100 % bærekraftig dekk.

FIM ENEL MOTOETM WORLD CUP TYRE SUPPLIER

DU OGSÅ, STOL PÅ DEKKENE TIL MICHELIN, BÅDE PÅ BANE OG VEI

LÆR MER OM HVORFOR  MICHELIN:

Juridiske merknader

(1) I løpet av de siste 50 årene har Michelin oppnådd mer enn 730 seire i de store FIA-verdensmesterskapene (Formel 1, World Endurance Championship (WEC), Sportscar World Championship, Grand Touring (GT), World Rally Championship (WRC) og Formel E), og mer enn 830 seire i de store FIM-verdensmesterskapene (MotoGP™, Superbike, Endurance World Championship (EWC) og Rally-Raid)

(2) Finn ut mer på https://www.michelin.com/en/sustainable-development-mobility/for-the-planet/environmental-approach

 

Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.