MICHELIN
PILOT SUPER SPORT
  • Personbildekk

MICHELIN PILOT SUPER SPORT

  • Personbildekk

Født fra racing, laget for spenning.

Utviklet for premium sportbilprodusentene[1], MICHELIN Pilot Super Sport gir neste nivåspennende tørrhåndtering og våtgrep.

• MICHELIN sommerdekk med høy ytelse
• Konstruert for produsenter av premium biler[1]
• Kontroll i svinger og akselerasjon rett frem
• Designet for utmerket våtgrep

Passer ditt kjøretøy

PRODUKTFORDELER

Designet for premium sportsbilprodusenter[1] .

MICHELIN Pilot Super Sport-dekk for vei- og banebruk er designet for førsteklasses bilprodusenter, blant annet Porsche, Ferrari, Tesla og Mercedes. Med en racerbilarv gir dette høytytende supersportsdekket spennende ytelse for ekte førere.

pss1

Presisjonsstyring og tørr veihåndtering.

Velg MICHELIN Pilot Super Sport, konstruert for spennende tørr veihåndtering. Ta svinger med selvtillit og nyt styrepresisjon med kontroll, på helge utflukter og ved banekjøring. Variabel Contact Patch 2.0-teknologi maksimerer veikontakten, mens et Twaron Belt med høy tetthet tar tak i midten av slitebanen for å fordele krefter for økt stabilitet.

pss2

Veikontroll under våte forhold.

Kontroller kurvene, selv i regn. MICHELIN Pilot Super Sport-dekk har multikomponent-teknologi, som kommer fra utholdenhetsløp. Dekket er designet for å gi vått veigrep, og dets innovative elastomerer bryter gjennom vannoverflaten for å gi kontroll i vått vær, i bygater og på landeveier.

pss3

Passer dette dekket mitt kjøretøy?

JURIDISKE MERKNADER

(1) - for premium produsenter - Porsche, Ferrari, Tesla, Mercedes og Volvo

Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.