MICHELIN
LATITUDE CROSS
  • suv-/4x4-däck

MICHELIN LATITUDE CROSS

  • suv-/4x4-däck

Sikkerhet og mobilitet på og utenfor veien.

MICHELIN Latitude Cross-dekk gir motstandsdyktighet og SUV-veigrep på jobb og i fritiden. Offroad-ytelse uten å gå på kompromiss med landeveiskomforten.

• MICHELIN 4x4 og SUV på og offroad sommerdekk
• Konstruert for veigrep og motstandsdyktighet utenfor veien
• Designet for å gi komfort på veien
• Konstruert for optimal mønsterslitasje under tøffe forhold

FORDELER

Designet for offroad veigrep og motstandsdyktighet.

Med bitende kanter på Mud Catcher-dekkmønsteret, gir MICHELIN Latitude Cross veigrep på løse og glatte underlag når du kjører offroad. Konstruert ved hjelp av MICHELINs dumper-erfaring gir en svært motstandsdyktig terrengbeskyttet gummiblanding robusthet. Terrengmobilitet og veigrep på hver kjøretur med SUV-en.

lcc 1

Konstruert for komfort på veien.

For å få en behagelig kjøretur, monter MICHELIN Latitude Cross-dekk. Dette MICHELIN-dekket har buede slitebaner som gradvis gir veikontakt og skulderblokker i forskjellige størrelser designet for komfort på veien og redusert støynivå. SUV-komfort og ytelse.

lcc 2

Slitestyrke for lang levetid.

Velg MICHELIN Latitude Cross dekk med lang levetid og en terrengsikker gummiblanding for slitestyrke, på og utenfor terreng under vanskelige kjøreforhold. Møt utfordringen med å kjøre tungt lastede SUV-biler med et godt motstandsdyktig dekk for lang levetid, selv på grus.

lcc 3

Passer dette dekket mitt kjøretøy?

JURIDISKE MERKNADER

⁽¹⁾ Det aggressive mønsteret i skuldrene og det stor antallet skarpe kanter fjerner leiren effektivt og gir utmerket drivkraft på løse og glatte underlag.
⁽²⁾ Den offroad-sikre gummiblandingen basert på teknologi fra Michelins entreprenørdekk er svært bestandig mot slitasje fra grus.
⁽³⁾ Den buede plasseringen av mønsterblokkene er spesialutformet for at dekket og underlaget skal komme i kontakt mer progressivt.
⁽⁴⁾ Et stort antall mønsterblokker av ulike størrelser i skuldrene samt plasseringen gir lavt støynivå.
⁽⁵⁾ Forbrukernes vurdering (450) av MICHELIN Latitude Cross, publisert 19/09/2018 på Michelins europeiske nettsteder (informasjonen er samlet inn fra nettsiden www.michelin.fr sertifisert av bailiff).

 

 

Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.