LAMBORGHINI modeller Centenario

LAMBORGHINI CENTENARIO dekk trykk og størrelser

LAMBORGHINI CENTENARIO dekk trykk og størrelser

Something went wrong. Please try reloading page

LAMBORGHINI CENTENARIO ROADSTER dekk trykk og størrelser

Something went wrong. Please try reloading page
Hvordan du finner det riktige dekket for dine behov Velg din LAMBORGHINI-modell fra listen nedenfor og følg vår dekkveileder. Legg inn informasjon om din LAMBORGHINI: versjon, årsmodell, motor, opprinnelig dekkstørrelse. Du kan også søke på bilskiltet eller den spesifikke størrelsen, om du har det.

Deretter vil Michelin foreslå dekk som er kompatible med din LAMBORGHINI. Filtrer resultatene etter (sommerdekk, vinterdekk, helårsdekk) og kjøreopplevelse (vei, bane, osv.). Klikk på “Se detaljer” for hvert produkt for å finne mer ut om dekkets egenskaper, se anmeldelser eller for å sammenligne dekk.

Fant du det rette dekket til din LAMBORGHINI? Ved å klikke på “Kjøp på nett”, kan du velge et utsalgssted nær deg, fullføre handelen trygt på forhandlerens nettsted eller kontakte dem for å avtale en time.

Har du spørsmål? Du kan når som helst klikke på “Jeg trenger hjelp” eller kontakte oss gjennom den virtuelle assistenten, på e-post eller telefon. Slapp av, våre eksperter er her for å gi deg de beste rådene om dekk.

Hvordan finner du de riktige dekkstørrelsene til din LAMBORGHINI?

Denne informasjonen finnes på dekkets sidevegg, i kjøretøyets loggbok, på etiketten på førersiden foran dørstolpen eller tidvis i tanklokket. Den vil vises i formatet - 205/55 R16 91 V. Les mer om hvordan du leser av et dekk

Juridiske merknader

Laste- og/eller hastighetsindeksen som vises kan til dels avvike fra den originale størrelsen som er angitt på kjøretøyets merkelapp. Som en kyndig fagperson vil dekkforhandleren din kunne gi deg råd om:
1. Informasjon om belastningen og/eller hastighetsindeksen til erstatningsdekkene er annerledes enn de opprinnelige dekkene.
2. Å fastslå om dekktrykket skal justeres for den foreslåtte alternative størrelsen

 

Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.