header1 amg gt verkleinert

MERCEDES-AMG SAMARBEID MED  MICHELIN

amg michelin partnerlabel p rgb

Å krysse grenser, utforske nye territorier, ta steget ut i det ukjente – dette krever mot og ekte lidenskap.
Det er denne lidenskapen som driver Mercedes-AMG og Michelin, som innovatører innenfor sitt felt, til å utfordre status quo og konsekvent forfølge deres visjon om mobilitet. Det spiller ingen rolle om det er ekstraordinære sportsbiler og ytelseskjøretøy  eller dekk.

AMG Driving Academy & Michelin

Utfordre dine egne grenser. Opplev fascinerende ytelse. Nyt hvert øyeblikk fullt ut. Opplev verden av AMG Driving Academy. Et ekstraordinært fellesskap av prestasjonsglade mennesker som lever for individualitet og deler den samme lidenskapen. AMG Driving Academy tilbyr ultimate og unike opplevelser på legendariske racerbaner, på spektakulære ruter så vel som på snø og is med Mercedes-AMG kjøretøy. Når du omfavner et tilbud fra AMG Driving Academy, går du på mer enn bare en tur eller et program: Bli medlem av den raskeste familien i verden!

Klikk her for å finne ut mer om AMG Driving Academy.

Mercedes-AMG og Michelin: bygger den beste elektriske opplevelsen

Oppdag arbeidet laget av MICHELIN og Mercedes-AMG for å perfeksjonere MICHELIN Pilot Sport EV-dekket.
Flere måneders samarbeid for å utvikle et dekk som frigjør det fulle potensialet til den nye Mercedes-AMG EQS, og genererer en helt ny kjøresensasjon som er 100% elektrisk.

MICHELIN x Mercedes-AMG: building the best electric experience ⚡

Mercedes-AMG & Michelin

Jakten på den ultimate kvaliteten  og perfeksjonen forener de to partnerne. Sammen legger vi vår visjon om mobilitet på veien.

Michelin utvikler merkede dekk for Mercedes-AMG

MO1 - MO2 eller MO1-A merkede MICHELIN-dekk er designet spesifikt av Michelin-ingeniører i nært samarbeid med Mercedes-AMG. Når det gjelder utvikling av høyytelsesdekk, bruker de sin ekspertise til å velge den beste teknologien og materialene som en funksjon av de individuelle egenskapene til hver bilmodell, og sikrer dermed en overlegen ytelse og kjørekomfort samt en unik kjøreopplevelse!

Finn ut mer om merkede dekk.


Finn de riktige MICHELIN-dekkene til din Mercedes-AMG

marked tyre
map search desktop

Mercedes-AMG-godkjente dekk til kjøretøyet ditt kan kjøpes fra spesialnettsteder og butikker

Søk med
Adresse, stedsnavn eller postnummer
Car
  • Car
  • Motorbike
Finn min posisjon
Søk
Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.