Hyundai Ioniq 5

Hyundai og Michelin

Et vellykket langsiktig partnerskap for ytelse og innovasjon
hyundai x michelin

Hyundai er en verdensomspennende aktør med et globalt fotavtrykk. Hos Hyundai har de som mål å bli et selskap som er verdsatt for å realisere menneskehetens drøm om trygg og fri bevegelse og et fredelig liv. Det er ingen tilfeldighet at Hyundai og Michelin Teams jobber tett sammen for et bedre liv på veien. 

TROVERDIGE PARTNERE FOR NY TEKNOLOGI

I 2022 kunngjorde Hyundai og Michelin signeringen av et partnerskap for å utvikle neste generasjons dekk optimalisert for premium elektriske kjøretøy:

  • Utvikle øko-designede dekk, ved å bruke fornybare biokilder og resirkulerte råvarer,
  • Sikre dekkytelsen for å imøtekomme økning i kjøretøyvekt,
  • Samarbeide for å sikre førsteklasses dekkteknologi som gir fremtidige mobilitetsløsninger, og felles forskning for å utvikle dekkovervåkingssystem.
ioniq5 sideview

Hyundai IONIQ5 - et rent elektrisk kjøretøy

I 2017 signerte Hyundai Motor & Michelin en første partnerskapsavtale for å optimalisere ytelsen til elbiler og luksusbiler. Dette førte til utviklingen av eksklusive Hyundai Ioniq5-dekk. Hyundai Ioniq 5, 2022 årets bil, årets elbil og årets bildesign, er utstyrt med eksklusivt co-utviklede MICHELIN dekk.

MICHELIN-dekk tilbyr et høyt nivå av ytelse, kjøreegenskaper, bremsing, lang slitebanelevetid og lav rullemotstand til tross for den krevende høye dreiemomentoverføringen og høyytelses elektriske kjøretøy.

HN & GOE-MERKEDE DEKK - SKREDDERSIDE MICHELIN-DEKK FOR HYUNDAI-BILER

goe marking final

MICHELIN utvikler HN-merkede dekk for Hyundai N-spesifikke bilmodeller og GOE-merkede dekk (også montert på luksuriøse Genesis-bilmodeller fra Hyundai Motor Group).

HN & GOE-merket MICHELIN-dekk er designet spesielt av Michelin-ingeniører i nært samarbeid med Hyundai og Genesis. Når det gjelder utvikling av dekk, bruker vi vår ekspertise til å velge de beste teknologiene og materialene som en funksjon av de individuelle egenskapene til hver bilmodell, og dermed sikre den beste ytelsen og en virkelig unik kjøreopplevelse!

Bare HN- og GOE-merkede dekk gir deg full sikkerhet for at du kjøper et dekk spesialdesignet og testet for din Hyundai.​

MICHELIN AkustiskTM teknologi for en bedre kjøreopplevelse

Støy forårsaket av dekkene er et stort problem for støyfrie elbiler.

Den lyddempende effekten oppnås gjennom en spesialdesignet polyuretanskumløsning som eksepsjonelt påføres dekkinteriøret etter herding. Polyuretanskummet demper støyresonans inne i dekkhulen. Takket være MICHELIN AcousticTM-teknologi kan den interne støyen i kjøretøyet reduseres med nesten 20%.(1)

acoustic technology
map search desktop

FINN EN HYUNDAIDEKK FORHANDLER

Søk med
Adresse, stedsnavn eller postnummer
Car
Finn min posisjon
Søk

Juridiske merknader

(1) MICHELIN Acoustic Technology reduserer det oppfattede støynivået, inne i bilen, med nesten 20% (intern støymåling, utført i 2020 på størrelse 245/45 R19 på KIA Cadenza. Støynivå målt i området "170-230Hz". ) Resultatene kan variere avhengig av kjøretøy, dekkrekkevidde, størrelse, hastighet og veiforhold.

Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.