4w 461 tire michelin crossclimate 2 en features and benefits 1 signature landscape

RANGELL-SEASON-DEKKA

Tips og råd for dine bil-, SUV- og vandekk

All-season-dekk er hybriddekk som kan brukes fra tidlig vår til sen høst. Dekkene er designet med teknologier for både sommer- og vinterdekk, slik at de kan brukes trygt i tørre, våte eller snørike værforhold - fra tidlig vår til sen høst.

3PMSF-merkingen (3 Peak Mountain Snow Flake) på sideveggene til helårsdekkene våre bekrefter at de kan brukes om vinteren, selv i land der vinterdekk kan være nødvendig i visse perioder av året, eller under visse værforhold.

Hvis du leter etter de besteall-season-dekkene til bilen din, har du kommet til riktig sted. Oppdag Michelins beste all-season-dekk, og finn ut hva uavhengige dekkontrollører sier om dem.

MICHELIN CrossClimate 2

Hold deg i bevegelse, uansett hvor du er eller i hvilket vær, fra første til siste kilometer. MICHELIN CrossClimate 2 er mesteren over alle helårsdekk[1]: ledende på tørrbremsing[5], ledende på snøbremsing og trekkraft[2][3] og ledende på vått underlag og snø, ved lovlig slitasjegrense[2][3][4]. Dette dekket har enda bedre totalsikkerhet[1] og drivstofforbruk[7] enn den bestselgende forgjengeren[9]. Kjør med selvtillit hele året, uansett vær.

I 2023 vurderte Auto Zeitung MICHELIN CrossClimate 2 som «Highly Recommended» og «Fuel Saving Recommendation​», på 9 dekk 215/55R17.

Topp ytelse på snø og tørre forhold oppveier det moderat våte resultatet – andreplass. Kjører spesielt effektivt takket være lav rullemotstand. (Auto Zeitung - 2023)

MICHELIN CrossClimate 2 SUV

Velg et SUV-dekk som du kan stole på uansett vær. MICHELIN CrossClimate 2 SUV, SUV-versjonen av MICHELIN CrossClimate 2, er spesialdesignet for å optimalisere sikkerheten hele året. Takle frysepunktet tidlig om morgenen trygt med dette allsidige helårsdekket, en del av den bestselgende dekkfamilien i Europa[2]. Overvinn værforholdene og få mer ut av din SUV med helårsdekk[1]. Takket være den beste bremsingen i tørt, vått og snøvær, kan du mestre uforutsigbare værforhold og spare tid og penger med færre sesongmessige dekkskift[1].

I 2023 var MICHELIN CrossClimate 2 SUV-dekket testvinneren av den sammenlignende testen utført av AUTO BILD ALLRAD, på 10 helårsdekk i 235/65 R17​.

Allsidig talent med balansert ytelsespotensiale, overbevisende vinter- og tørrytelse, svært gode vannplaningsreserver (Auto Bild Allrad - 2023)

4w 461 tire michelin crossclimate 2 en features and benefits 3 signature square

Discover our All-season range

Andre relaterte artikler

Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.