Track days

BANEDAGER 2023: MICHELIN & RUNDKJØRING, EN UDØDELIG LIDENSKAP

Tips og råd for dine bil-, SUV- og vandekk

Er du racer fra tid til annen eller en hardbarket entusiast? Michelin er ved din side i løpet av banedagene, og hjelper deg å nyte lidenskapen din for banen med dekk som kombinerer sikkerhet og ytelse. En flott dag med moro!

Banedager, hva er det?

Det er kretsdager på en dedikert bane, organisert av en klubb eller baneentusiaster. Kom med favorittbilen din og test Michelin-dekkene dine på disse banedagene. Svært ofte tilbys en unik opplevelse denne dagen: kjøreråd, forberedelse for kjøring på bane, anbefalt dekktrykk og en spennende kjøreopplevelse. Du er alltid sammen av en profesjonell.

Engasjert på høyeste nivå,

Michelin er en langvarig aktør innen bil- og motorsykkelracing, hvor dekk spiller en nøkkelrolle, med engasjement på høyeste nivå i over 40 år. Dette er grunnen til at engasjementet på banedager var viktig for merkevaren. Enten i MotoGPTM, på Le Mans 24 Hours eller i WEC, utstyrer Michelin de høyeste ytelseskjøretøyene og de mest talentfulle sjåførene og syklistene. Michelins prestasjoner er bevis på dets urokkelige engasjement, det samme er kvaliteten på teknologiske innovasjoner i motorsportens verden. Takket være tilliten fra fremragende syklister til Michelin og dets tekniske mannskap, beriker Michelin hele tiden sin erfaring og stiller den til tjeneste for alle motorsportentusiaster.

Alle er racere i hjertet

For å nyte banedagene, de største sensasjonene og oppnå de beste tidene i absolutt sikkerhet, har Michelin utviklet flere serier med høyytelsesdekk. Disse passer for alle typer kjøretøy, biler og motorsykler, både for vei- eller banebruk.

For to hjul:

For motorsyklister er MICHELIN Power-serien tilgjengelig for alle sykkelkategorier, og alle bruksområder. MICHELIN Power GP er et multifunksjonsdekk som gir optimal håndtering på både vei og bane. Hvis du trenger et dekk som er spesielt designet for banen, men er lovlig på vanlig vei, så er MICHELIN Power Cup 2 veien å gå. 100 % baneversjonen av MICHELIN Power Slick² vil gi deg maksimalt grep og konstant ytelse for banedagene. Og for de mest krevende sjåførene, gir MICHELIN Power Performance løpsvinnende tempo runde etter runde.

Track days on your motorbike with MICHELIN tyres

For fire hjul:

Med bakgrunn i den omfattende erfaringen som er oppnådd på de høyeste nivåene innen motorsport, utviklet Michelin MICHELIN Pilot Sport-serien, som tilbyr langvarig ytelse på både vei og bane. Du kjører for det meste på veier, men noen ganger på kretser takket være kretsdager? Da kan du vil sette pris på MICHELIN Pilot Sport 4 S-dekket og dets overlegne kontroll og stabilitet. Sjåfører som ønsker å blande hastighet, rundetid og utholdenhet på tørr bane vil velge MICHELIN Pilot Sport Cup 2, et semi-glat gate-lovlig dekk. Til slutt, for de som ønsker å knuse rundetider, er MICHELIN Pilot Sport Cup 2 R-dekket det riktige valget. Takket være det ekstreme tørre grepet på siden og utmerket kjørepresisjon (1), gir det den ekstra kanten som utgjør hele forskjellen.

Track days at the wheel of your car with MICHELIN tyres

Vi sees på banedagene 2023 for å teste Michelin-dekket som passer best for deg og kjøretøyet ditt!

Forbered banedagene dine godt

Hvilke reflekser bør du benytte for å få mest mulig ut av banedagene dine i absolutt sikkerhet? Sjekk dekkslitasjen, som kjøreforhold, juster kalde dekktrykk, bekreft målet for varmt dekktrykk, verifiser tilstanden til felgene, tilstedeværelsen av ventilkapper ... Hver racingøkt bør starte med dette ritualet på kretsdager. Klar for runderekord under banedagene 2023?

Alle våre motorsykkeltips og råd

Og våre biltips og råd

MICHELIN-dekkene er alle utformet slik at grepytelsen opprettholdes på et meget høyt nivå til slutten av dekkets levetid.

(1) – rundetid – intern studie utført av Michelin på Nardo i januar 2018 på en PORSCHE 911 GT2 RS med 265/35-20 dekk på forakselen og 325/30-21 på bakakselen, med en målt forskjell på -2,9 sek per runde sammenlignet med dekk MICHELIN PILOT SPORT CUP 2. Den totale lengden på banen er 6 277 m.

Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.