Når Bør Jeg Bytte Motorsykkeldekkene mine?

Riktige dekk til riktig bruk

Motorsykkel Ingress circle commuting Råd og tips

Pendlerdekk

Du kjører motorsykkel / scooter på jobben eller til og fra jobb. Kjøretøyet ditt føler påkjenningen fra bylivet: Det utfører regelmessige stopp ved trafikklys, unngår andre kjøretøy, kjører på dårlig vei … uansett vær og året rundt. Du er avhengig av solide dekk som tar deg trygt frem så lenge som mulig.

Motorsykkel Ingress circle off road Råd og tips

Offroad-dekk

Cross, Enduro, Trial og Rally er terrengaktiviteter som krever dekk med optimalt grep og trekkraft. MICHELIN tilbyr et bredt utvalg av dekk som er testet for bruk i konkurranser, og som passer til dine behov og til alle slags terreng du måtte støte på (sand, blandingsterreng, mykt, hardt ...).

Motorsykkel Ingress circle tracks Råd og tips

Banedekk

Alle banedekkene våre er utprøvd og testet på bane, og de er utstyrt med avansert teknologi som har vist hva den er god for på de mest imponerende banene rundt om i verden. Høyytelsesdekk med ekstra veigrep og full sikkerhet.

Motorsykkel Ingress circle days out Råd og tips

Adventure - All Terrain-dekk

En fantastisk vei, nydelige svinger, vakkert solskinn – Det er tid for å kjøre seg en tur! Og når du kjører med MICHELIN-dekk, trenger du ikke å velge om du vil ta den fineste turen hittil eller kjøre trygt.

Motorsykkel Ingress circle retro Råd og tips

Retro - Veterandekk

MICHELIN har designet et dekorativt dekkutvalg som vil fortrylle fans av veteranscootere og motorsykler. Nå kan du være sikker på at du vil skille deg ut fra mengden når du er på tur – uten å sette stabilitet og veigrep til side.

Motorsykkel Ingress circle travel Råd og tips

Touring-dekk

På utkikk etter eventyr? Dekkene våre er din følgesvenn på reisen langs smale veier eller langt fra allfarvei når du vil oppleve nye ting. Målet vårt er å gi deg dekk som varer, og som kan ta deg med hvor som helst så komfortabelt og sikkert som mulig.

Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.