Michelin Track Days

Enten du er nybegynner eller ekspert, finner du det riktige MICHELIN dekket for dine track days. 

Finn det ideelle dekket for din kjørestil

Tilpass dekktrykket

Oppdag MICHELIN dekk for track days

Finn de perfekte MICHELIN-dekkene på null komma niks

Hvilket MICHELIN dekk er det beste for din kjørestil?

Jobber du for raske rundetider og langvarig ytelse på banen? Finn dekket du trenger basert på nivået ditt og motorstørrelsen på sykkelen din. Fra vei- og banedekk til konkurransedekk, finn det mest passende tilbudet for dine behov.   

michelin trackdays landingpage expert uk 11mars21

michelin trackdays landingpage intnovice uk 11mars21

For mer informasjon om et produkt, Klikk her.

Riktig dekktrykk, følg guiden! 

På banen og på veien, riktig dekktrykk er essensielt. Dette vil tillate deg å oppnå maksimal ytelse når du kjører, samtidig som du ivaretar sikkerheten din. Hvert dekk er utviklet ved hjelp av forskjellige teknologier og har sin egen anbefalte trykkinnstilling for track day bruk. Michelin gir deg et lufttrykk for kalde dekk, og et for varme dekk.

michelin trackdays landingpage bluepression uk 11mars21

michelin trackdays landingpage redpression uk 11mars21

Vennligst merk: Anbefalingene ovenfor gjelder for bruk på bane. Når du bruker Michelin Power Cup 2 og Michelin Power GP på veien, vennligst se anbefalingene fra sykkelprodusenten.

powermir 2000x2000

JOAN MIR SPA TEAM SUZUKI ECSTAR SUZUKI MotoGP GP Michelin de Aragon 2020 (Circuit Motorland Aragon) 16-18.10.2020 photo: MICHELIN

Konkurranse og ytelse har alltid vært en del av Michelins DNA. Siden deres tilbakekomst i 2016, har Michelin vært den offisielle og ekslusive dekkleverandøren til MotoGP™  

Siden 1972, har Michelin hatt mer enn 440 seire og 31 verdensmesterskaptitler i Premier Class med 15 forskjellige sjåfører. 
I 2019, returnerte også merket på nasjonalt nivå med MICHELIN Power Performance-serien, og vant flere mesterskapstitler i både 600 c og 1000 cc kategoriene, hovedsaklig i Frankrike, Hellas, Spania og Sverige...
I 2020, ble POWER-serien lansert på markedet for å møte behovene til sportskjørere fra vei til bane.

Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.