motorsykkel banner forbedre sikkerhet tips og råd

Forbedre veisikkerheten for alle

Michelin er opptatt av å bidra til å redde flere liv.

Utfordringen med å gjøre veiene tryggere

Hvert år dør 1,2 millioner personer i trafikkulykker og 50 millioner blir skadet. Trafikkulykker er hovedårsaken til dødsfall blant ungdom. Regjeringer, internasjonale organisasjoner og bedrifter må ta ansvar for å gjøre veiene tryggere for alle og drive forebyggende arbeid og gi opplæring til alle som ferdes på veiene for å gjøre veiene til et tryggere sted.

Holdningskampanjer

Michelin skrev under på Europeisk handlingsprogram for trafikksikkerhet i 2004 og bidrar til å forbedret sikkerhet på veien gjennom holdningskampanjer og opplæring av sjåfører. Så langt har Michelin fokusert på 15 europeiske land samt land i Afrika, Amerika og Asia. Etter at programmet ble lansert i India, gjennomførte konsernet kampanjer for ungdom og nye sjåfører i USA og Brasil i 201 og i Kina i 2015.

Konsernet deltar direkte eller i samarbeid med internasjonale organer.

motorsykkel innledning landingsside veisikkerhet hjelp og råd
Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.