motorsykkel banner bg tips til en bra tur hjelp og råd

Tips til en bra motorsykkeltur

Se alle tipsene våre for å nyte kjøreturen

Webserie : Get set for your adventure - #1 Choosing the right equipment

Velg riktig utstyr

Du kan komme til å støte på mange ulike værforhold på turen. Du bør ikke velge en bekledning som kun passer til varmt eller til kaldt vær.

Webserie : Get set for your adventure - #2 Choosing the useful_eliminating the useless

Kle deg nyttig, og legg til side det som ikke er brukbart

Ekstra vekt er motorsykkelens fiende. Jo tyngre, jo mindre komfortabel vil sykkelen bli. I tillegg vil den bli vanskeligere å håndtere.

Webserie : Get set for your adventure - #3 Loading your bike

Pakking på sykkelen

Uansett hva du tar med deg må du sørge for at lasten ikke påvirker grunnfunksjonene til motorsykkelen din, balansen og vektfordelingen.

Webserie : Get set for your adventure #4 Preparing and adjusting the bike

Forbereding og tilpasning av sykkelen

Fintilpassing av motorsykkelen gjør at du kan kjøre uten bekymringer, unngå muskelsmerter og øke komforten slik at du ikke blir så fort sliten.

Webserie : Get set for your adventure #5 Riding with a passenger

Kjøring med passasjer

Reisen kan bli enda bedre med en partner. Passasjeren kan også kjøre i enduro-stil, ved å stå på samme måte som føreren.

Webserie : Get set for your adventure #6 Riding in a group

Kjøring i gruppe

Å kjøre sammen med andre må være noe av det beste med motorsykkelturer. Du må ha god forståelse for grunnreglene for å sørge for at alle i gruppen kan kjøre trygt.

Webserie : Get set for your adventure #7 Making a u-turn on narrow track

Ta en u-sving på smal vei

Dette er uten tvil en farlig situasjon. Du har ikke lyst til å falle utfor en skråning! Sjåfører under press kan komme til å slippe sykkelen eller akselerere plutselig.

Vade i vann

For eventyrlystne førere kan det være svært innbydende å krysse et vadested. Du ser allerede for deg hvordan sykkelen skjærer gjennom vannet.

Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.