The Workshop Series

The Workshop med WorldSuperCars

Nysgjerrig på hvilke dekk som passer perfekt for din reise? The Workshop-serien fra Michelin har alle svarene! 🔍💡 Vi dykker ikke bare inn i verdenen av dekk for elektriske kjøretøy og motorsykler, men vi er også her for å veilede deg gjennom vedlikehold og kunnskap om dekk. Lær hvordan du effektivt sjekker dekktrykket, mestrer kunsten av dekkrotasjon for optimal levetid, tolker dekkvurderinger og spesifikasjoner, og mye mer! Alt dette takket være hjelpen fra Thomas fra WorldSupercars

Alle dine spennende spørsmål om dekk blir besvart i videoer med WorldSuperCars

Våre eksperter forklarer dekkmerkingene

 

How to read a tire: our experts explain tire markings | THE WORKSHOP

Usikker på hvordan du sjekker dekkstørrelsen din? Lurer du på hvordan du leser tallene på sideveggen av dekket ditt? I denne videoen forklarer Jean-Philippe merkene på sideveggen av et dekk. Ikke bekymre deg, det er ikke så vanskelig som det ser ut til!

Hvorfor bør du velge merkede dekk?

 

Why should you get marked tires? | THE WORKSHOP

Hva er egentlig merkede dekk? Og hva er fordelene med å ha dem montert på bilen din? Sarah forklarer hva originalutstyr - eller OE-dekk handler om: hvordan du leser dekkmerkene, teknologien bak merkede dekk og hvordan originalutstyr kan forbedre kjøreopplevelsen din både på og utenfor racerbanen. I tillegg hvordan du sjekker hvilke OE-dekk som er kompatible med din bil!

Hva er det beste vinterdekkene for en elbil?

What's the best winter tire for an EV? | THE WORKSHOP

Lurer du på hva som er det beste vinterdekket for din elbil? MICHELIN har et utvalg av vinterdekk for alle typer forhold. I denne videoen forklarer Sarah hvordan du velger vinterdekk for elbiler basert på dekkstørrelse, veiforhold og ulike reguleringer.

Forberedende sjekker av terrengsykkel med Pierre-Edouard Ferry.

Pre-ride mountain bike checks with Pierre-Edouard Ferry | THE WORKSHOP

Lurer du på hvordan du forbereder deg til en MTB-tur? Usikker på hvordan du sjekker terrengsykkelen din eller dekkene? I denne videoen forklarer freerideren PEF sjekkene du bør gjøre før du drar ut på terrengsykkelturen din, inkludert riktig sikkerhetsutstyr, sjekke trykket i MTB-dekkene, gjøre noen raske sjekker på sykkelen din og verktøy du kan trenge.

Hvordan skal du forberede deg til din motorsykkel-roadtrip?

How to prepare for your motorcycle road trip | THE WORKSHOP

Lurer du på hvordan du best planlegger din motorsykkel-roadtrip? Usikker på hvordan du skal forberede motorsykkelen din for turen? I denne videoen forklarer Andy alt du trenger å vite for en skikkelig forberedelse: ruteplanlegging, rutinesjekker av sykkelen, de beste MICHELIN motorsykkeldekkene for turen din.

Hvordan velge det beste rallydekket for dine behov

How to choose the best rally tire for your needs | THE WORKSHOP

Hvilke viktige faktorer bør man huske på når man velger det beste rallydekket? I denne videoen forklarer Ludo alt om det å velge det riktige rallydekket: fra kjøreforhold og terreng til etappeprofil og gummiets hardhet.

Rallydekk: Behersk dekktrykket med våre eksperter

Rally tires: master tire pressure with our experts | THE WORKSHOP

Hva er det ideelle trykket til rallydekk? Med hvilket trykk bør du starte etappen? Hvordan kan du sikre godt dekktrykk på spesialetappene? I denne videoen vil Ludo vise deg hvordan du mestrer trykket på rallydekk slik at du kan gjennomføre den perfekte etappen!

Hvordan rotere dekkene dine: Våre eksperter forklarer det for deg

How to rotate your tires: our experts break it down for you | THE WORKSHOP

Usikker på hvordan du roterer dekkene dine? Lurer du på hvorfor det er viktig eller hvor ofte du bør rotere dem? Valg av riktig dekkrotasjonsmønster avhenger av kjøretøyet ditt og typen dekk du har montert, enten de er retningsbestemte eller asymmetriske. I denne videoen går Sarah gjennom hvordan du roterer dekkene dine basert på hvert dekkrotasjonsmønster, enten du har forhjulsdrift, firehjulsdrift eller bakhjulsdrift!

Sjekk dekkene dine på kun 5 minutter

 

How to check your tires in 5 mins | THE WORKSHOP

Hvordan sjekker du trykket og slitasjen på dekkene dine? Lurer du på om det er på tide å skifte dekk? Er du usikker på hvordan du bruker en dekktrykkmåler? I denne episoden forklarer Mattis hvordan du sjekker dekkene dine på bare 5 minutter, og inkluderer alt fra dekktrykk og ujevn dekkslitasje til dekkskader du bør være oppmerksom på.

Hvordan bruker man MICHELIN Bib MousseTM?

How to use MICHELIN Bib Mousse™ | THE WORKSHOP

Lurer du på hvordan du bruker MICHELIN Bib Mousse™ korrekt? I denne videoen forklarer Andy hva Bib Mousse™ er, hvordan du monterer det på enduro, MX eller rallysykkelen din, de viktigste tingene å huske på når du kjører med det og hvordan du fjerner det.

Hvilket MICHELIN Pilot Sport-dekk trenger jeg?

Which Pilot Sport tire should you get? | THE WORKSHOP

Hvilket er det ideelle MICHELIN Pilot Sport-dekket? Oppdag forskjellene mellom Pilot Sport 5, Pilot Sport 4S og de spesielle banedekkene Pilot Sport Cup 2 og Pilot Sport Cup R. I denne videoen vil vi forklare hvordan du velger det ideelle MICHELIN Pilot Sport-dekket for dine behov og hvordan du får mest mulig ut av de.

Lær mer om dekk

Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.