MICHELIN, OFFISIELL DEKKPARTNER TIL GRAN TURISMO 7

Michelin skal gjøre PlayStations GT7-opplevelsen enda mer gripende for spillere gjennom en fullkommen spenning fra spor-til-skjerm-opplevelse.

Siden 2019 har vi vært den offisielle dekkleverandøren av "FIA Certified Gran Turismo Championships" og den "offisielle dekkteknologipartneren". Vi deler kunnskapen vår om den virkelige verden med Gran Turismo-teamene for å forbedre spillopplevelsen for alle spillerne.

Michelins avtale med Gran Turismo er en del av merkevarens globale spill- og eSport-strategi. Vi ser det som et middel til å dele MICHELIN-opplevelsen og lidenskapen med SIM-racingspillere og la dem oppdage kvaliteten og styrken til produktene våre. Vi har god synlighet på skjermen og gir realistiske dekk når det gjelder ytelse, levetid, konsistens, grep og slitasjeegenskaper.

Michelin og Gran Turismo logo

MICHELINs fortid knyttet til fremtiden

I 1895 deltok Michelin-brødrene i en spesialbygget bil i Paris-Bordeaux-Paris motorløp for å bevise ytelsen til luftfylte dekk. Siden det store løpet har vi oppnådd rekord for innovasjon og ultrahøy ytelse i de mest krevende og berømte racingkonkurranser rundt om i verden, inkludert 25 påfølgende sammenlagte seire på ikoniske 24 Hours of Le Mans og mer enn 330 FIA World Rally Championship-seire.

MICHELIN er den første dekkprodusenten som samarbeider med en spillutvikler og eSport-serie, med målet om å overføre virkelige teknologier til den virtuelle kjøreopplevelsen.

link to the past image

Skaper en innovativ interaksjon for å bringe sammen spill-, bil- og dekkentusiaster

098a9017 39f367ce c4c1 4252 aafd 4d122b3327bb

En perfekt match

Gran Turismo er den globale referansen for virtuell kjøreopplevelse, og vi er det globale referansemerket for høyytelsesdekk.

0a1a2536 00a40f19 6ab9 4058 8ece 761432fd32bf

En felles lidenskap

MICHELIN har oppnådd en rekord for innovasjon og ultrahøy ytelse i de mest krevende og berømte racingkonkurransene rundt om i verden.

gma7554 eb3c0513 b984 4f9f 8b88 29fc8265c669

Et digitalt eventyr

Med Gran Turismo viser vi vårt digitale lederskap innen mobilitet.

Om Gran Turismo

Gran Turismo™ er et videospill utviklet av Polyphony Digital Inc., et datterselskap av Sony Interactive Entertainment Inc. Etter å ha lansert først i Japan  i 1997, regnes den multi-prisvinnende franchisen som den beste og mest autentiske kjøresimulatoren på grunn av ekte kjøresimulator Live-grafikk, autentisk fysikkteknologi og nøye oppmerksomhet på detaljer. Polyphony og dens berømte skaper Kazunori Yamauchi har revolusjonert racingspillsjangeren.

logo gt
GRAN TURISMO movie with MICHELIN

GRAN TURISMO

En spennende og emosjonell reise med Michelin, kun på kino
Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.