GRAN TURISMO movie with MICHELIN

Gran Turismo

En spennende og emosjonell reise med Michelin, kun på kino

GRAN TURISMO, basert på den sanne historien om Jann Mardenborough, er en av de mest etterlengtede filmene i 2023. Filmen har planlagt premiere 11. august 2023. Michelin er offisiell dekkpartner for GRAN TURISMO-filmen.

FRA DATASPILLET TIL BANEN ELLER HVOR ENN VEIEN MÅTTE FØRE DEG

I filmen får en ung GRAN TURISMO-spiller oppfylt ønsket sitt etter at han vant en rekke Nissan-konkurranser for å bli en ekte profesjonell racerbilfører. Se filmtraileren til GRAN TURISMO.

Gran Turismo - Official Trailer - Only In Cinemas August 11

VI HOLDER DRØMMENE DINE I BEVEGELSE

Historien

Filmen, som er regissert av Neill Blomkamp – med Archie Madekwe, Josha Stradowski, David Harbour, Orlando Bloom, Darren Barnet, Geri Halliwell Horner og Djimon Hounsou i rollene – forteller historien om Jann som deltar i en rekke bilkonkurranser med sikte på å bli profesjonell racerfører.

Filmen er ikke bare en film for racerfans. Det er en historie om å følge drømmene dine, presse deg selv til det ytterste og om vennskap. Det er en film som vil gi deg inspirasjon og energi, og som vil få deg til å hoppe inn i en bil og kjøre deg en tur.

Gran Turismo, the movie

Michelin, offisiell dekkpartner

Mirko Pirracchio, Michelin Motorsport Tyre Advisor og Operations Manager, som koordinerte og fulgte alle operasjoner under filmingen av filmen på flere baner i både Sentral-Europa og Midtøsten, forklarer:

«Samarbeidet mellom Sony og Michelin krevde den samme reaksjonsevnen som vi leverer under de ulike billøpene som Michelin leverer dekk til rundt om i verden. Vi utstyrte rundt førti racerbiler med spesifikke konkurransedekk, samt dekk fra MICHELIN Pilot Sport-serien for høytytende GT-biler. MICHELIN-dekkene spilte sin rolle som «aktiv deltager» fullt ut, og sikret ytelse og sikkerhet på både baner og veier.

Fra oktober til desember ble bilene utsatt for ekstreme værforhold på de ulike stedene filmingen foregikk, fra kulde, regn og snø i Europa til høye temperaturer i Dubai. Takket være allsidigheten til dekkene våre, men også vår ekspertise og assistanse på bakken, kunne vi alltid garantere at det fantes riktig dekk med riktig trykk for den aktuelle situasjonen. Vi samarbeidet med stuntførerne på samme måte som vi gjør i faktiske billøp. Dette medførte at de når som helst kunne gjenskape selv de mest ekstreme action-scenene.

Dekkene våre ble møtt med helt nye forhold, i samme tempo som under filmingen, som du sikkert forstår ikke er som under et faktisk løp, men som er like krevende når det kommer til ytelse og ikke minst hendelser. Det var et ekstraordinært eventyr for teamet vårt!»

Mirko Pirracchio, Michelin tyre advisor

Oppdag de to andre stjernene i GRAN TURISMO

MICHELINs tekniske team var til stede for å gi skuespillerne gode råd fra Nürburgring til Rebbullring, Slovakiaring og Dubaï Autodrome. Oppdag MICHELIN PILOT SPORT 4 S og MICHELIN PILOT SPORT CUP 2 R

pilot sport 4 s

MICHELIN PILOT SPORT 4 S

Opplev MICHELIN Pilot Sport-teknologier for kontroll, stabilitet, sikkerhet og lang levetid.

Pilot sport cup 2r

MICHELIN PILOT SPORT CUP 2 R

Utviklet for ultrahøy ytelse til sports- og hypersportsbiler, med utrolige rundetider.

Om GRAN TURISMO

GRAN TURISMO er et videospill utviklet av Polyphony Digital Inc., et datterselskap av Sony Interactive Entertainment Inc. Etter lanseringen i Japan i 1997, regnes den prisvinnende franchisen som den beste og mest autentiske kjøresimulatoren på grunn av naturtro grafikk, autentisk fysikkteknologi og stort fokus på detaljer. Polyphony og den berømte spillskaperen Kazunori Yamauchi har revolusjonert bilspillsjangeren. Michelin er offisiell dekkpartner for GRAN TURISMO 7.

logo gt

JURIDISK VARSEL

©2023 Columbia TriStar Marketing Group, Inc. Med enerett.

 

Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.