MICHELIN Quality Dealers - en garanti på kvalitet


Kjøretøy Piktogram picture1 Dekk

Utmerkelsen MICHELIN Quality Dealer er en garanti på at salgsstedet oppfyller de strenge kvalitetskravene som MICHELIN har angitt, og at disse stilles til både service og markedsføringen av produkter. Quality Dealer-logoen er din garanti for:

PERSONLIG TILLPASSET MOTTAKELSE

 

På kortest mulig tid, med fullt utdannede team som venter på å få betjene deg

I komfortable og behagelige omgivelser

EKSPERTRÅDGIVNING

 

Service tilpasset dine krav

Åpen kostnadskalkyle på arbeidet som skal utføres

Tydelig beskrivelse av arbeidet som ble utført

KVALITETSSERVICE

 

Med riktig utstyr

Og yrkesmessighet

Michelin har utviklet Quality Dealer-programmet for å sikre høy kvalitet på service og tjenester. Utmerkelsen «Michelin Quality Dealer» gis til dekkspesialister som oppfyller de strenge kravene som stilles til kompetanse, kundebehandling og arbeidsmiljø.

Formålet med Michelins kvalitetsprogram er å forbedre kundens helhetsopplevelse av verkstedbesøket og personalets arbeidsmiljø. Det innebærer at kunden skal møtes av profesjonelt og kompetent personale med riktig utstyr til å utføre dekkrelaterte tjenester. Det skal også være tydelige priser på produkter og tjenester  – som også innebærer at kunden tydelig skal vite hva som inngår i prisen.

For personalet på disse verkstedene innebærer kvalitetsstempelet at arbeidsmåter og prosesser for intern personalhåndtering formaliseres, og at arbeidet deres overfor kunden følger tydelige retningslinjer for å garantere kvalitet og sikkerhet. Personalet skal også fortløpende ta kurs i dekkteknologi, kundebehandling og andre passende temaer for at de skal opprettholde det høye profesjonelle nivået.

Michelins og Quality Dealers kvalitetsarbeid bidrar til en stabil, høy kvalitet der Michelin har fastsatt kriteriene for Quality Dealer. Takket være Quality Dealer-programmet bidrar verkstedene og Michelin til å høyne hele bransjens status og sørge for at kvaliteten på produktene våre når ut til kundene. Et feilaktig montert eller balansert dekk gir ikke kjøretøyet riktig yteevne og korrekt sikkerhet.

1
man fixing vehicle engine 2244746
3
Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.