motorsykkel banner merkevareinnovasjon hvorfor michelin

Hvorfor købe MICHELIN dæk til din motorcykel?

Hvorfor vælge os? Fordi hvert dæk har alt det, du behøver.

Michelins historie

Oppfinnsomheten og intuisjonen til dem som har ansvaret for produktutvikling, fikk Michelin til å komme med nye løsninger og utvikle stadig sterkere og mer effektive motorsykkeldekk.

Motorsykkel Bakgrunn merkevareinnovasjon hvorfor michelin Råd og tips

Innovasjon

Historiens modige teknologiløsninger og genistreker har banet vei for de mest avanserte teknologiene innen forskning og utvikling.

Tilkoblet teknologi

Vår unike kunnskap skaper det perfekte dekket gjennom høyytelseskomponenter, belegg med topp ytelse og patenterte lameller. Ingeniørene og sjåførene våre samarbeider om å forbedre ytelsen og sikkerheten og for å utvikle perfekte produkter.

motorsykkel innledning landingsside tilkoblet teknologi hvorfor Michelin
motorsykkel innledning landingsside total performance hvorfor michelin

MICHELIN® Total Performance™

Når du kjører motorsykkel eller moped, må du kunne stole på dekkene dine. De er det eneste kontaktpunktene mellom motorsykkelen og veien. Derfor jobber vi kontinuerlig med å forbedre ytelsen til dekkene våre.

Vi deltar motorsykkelløp

Motorsykkelløp er det perfekte laboratoriet for å teste nye teknologier på markedet. De lar oss teste, innovere og utvikle nye dekkløsninger under ekstreme forhold.

motorsykkel innledning landingsside konkurranse hvorfor Michelin
motorsykkel innledning landingsside partnere hvorfor Michelin

Michelins partnere

Vi er stolte av å være partner med verdens ledende motorsykkel- og mopedmerker på markedet. Vi deler de samme kravene til strenge standarder for å gi deg best mulig ytelse.

Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.