Michelin i Norge

Siden selskapet ble grunnlagt har det vært Michelins misjon å bidra til å fremme mobilitet for varer og mennesker og, utover dette, til samfunnsutviklingen. Vårt bredere mål er å tilfredsstille det fundamentale menneskelige behovet for sosialt samkvem, utveksling og oppdagelse.

Michelin er en av verdens ledende dekkprodusenter, og er et globalt selskap med over 115 000 medarbeidere.
Michelins nordiske organisasjon består av Sverige, Finland, Norge og Danmark. Vi håndterer også salget på Island og Færøyene. Nesten 200 personer jobber for Michelin i Norden. 

Vårt nordiske hovedkontor ligger i Stockholm, og her jobber ca. 60 personer. På hovedkontoret finnes støttefunksjoner, slik som økonomi og back office, IT og HR. Her sitter også avdelingene for kommunikasjon og markedsføring og supply.

MICHELIN Nordic AB
Ringvägen 100
11860 STOCKHOLM

I Kungälv, nær Göteborg, ligger vårt nordiske distribusjonssenter som leverer dekk til det nordiske markedet. Her jobber ca. 75 personer med lager og logistikk.

Vårt salgsteam består av over 80 personer som jobber i Sverige, Finland, Norge og Danmark.


Michelins Historia

Historien om Michelin begynner i 1889, da Edouard og André Michelin etablerer selskapet i Clermont-Ferrand i Frankrike. Kort etter søker brødrene sitt første patent - det avtagbare dekket. Siden den gang har vi med hjelp av stadig innovasjon forenklet og forbedret reising og transport av varer og mennesker. I dag har Michelin en lederposisjon på verdensmarkedet for dekk*, men også når det gjelder reiserelaterte tjenester som karttjenesten ViaMichelin og Guide Michelin (https://guide.michelin.com/en).

capturdsdsdse
Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.