Michelin vinner «Tire Manufacturer of the Year»

2019-03-19

Et internasjonalt panel med 31 dekkspesialister fra dekk- og bilfabrikanter, forskere i dekkindustrien og eksperter fra universiteter, har tildelt Michelin prisen «Tire Manufacturer of the Year» – årets dekkprodusent.

Michelin ble tildelt den prestisjetunge prisen på årets Tire Technology International Awards for Innovation and Exellence, som fant sted under Tire Technology Expo 2019 i Hannover, Tyskland.

Panelet ga Michelin utmerkelsen på bakgrunn av flere prestasjoner; spesielt selskapets miljøinitiativer, produktinnovasjon og arbeidet med å bevare dekkenes egenskaper i gjennom hele levetiden.

– Michelins miljøinitiativer de siste 12 månedene har vært enestående. De er en av de få dekkprodusentene som forplikter seg til bærekraftmålene for 2048. Michelin har tilført markedet innovasjoner og bærekraftskonsepter i årevis. Deres miljøinitiativer som mikronisert gummipulver og smarte dekkmønsterutforminger som gir god ytelse, selv når de er slitt, er bare noen få eksempler, sier dommer Klaus Baltruschat, dekkekspert for TÜV SÜV.

– Dekkindustrien er svært konkurransedyktig, så det er en stor ære for Michelin å motta den prestisjetunge prisen som årets dekkprodusent. Innovasjon har vært hjertet i Michelins suksess i mer enn 125 år, og denne prisen er et bevis på det banebrytende arbeidet til de 6 000+ menneskene som jobber med forskning og utvikling rundt om i hele verden for Michelin, forteller Pierre Robert, direktør for Forskning og Utvikling i Michelin-gruppen. 

Pressesjef Michelin Nordic: Lotta WRANGLE
Telefon: 46 8 709 07 76, Mobil: 46 72 250 07 40, E-post: lotta.wrangle@michelin.com

Som ledende dekkprodusent har Michelin forpliktet seg til å forbedre kundens mobilitet på en bærekraftig måte ved å produsere og distribuere de mest passende dekkene, tjenestene og løsningene for å møte kundenes behov. Michelin tilbyr også digitale tjenester, kart og guider for å gjøre reisen til en rikere og mer unik opplevelse. Michelin utvikler også høyteknologiske materialer som brukes i mobilitetsindustrien. Gruppen har sitt hovedkontor i Clermont-Ferrand, Frankrike, og opererer i 170 land, har 114 000 ansatte over hele verden og 70 produksjonsanlegg i 17 land, som sammen produserte 190 millioner dekk 2017. For mer informasjon besøk gjerne vår hjemmeside www.michelin.com eller www.michelin.no.

Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.