Michelin starter året med å ta to seiere i Den internasjonale dekkteknologi-prisen for innovasjon og kvalitet 2020

2020-02

Michelin ble tidelt prisen «Årets dekkprodusent» for andre år på rad. Det har ingen andre klart før. Uptis, det punkterings-sikre dekket utviklet av Michelin, fortsetter å høste inn priser og vant årets innovasjons-pris.

– Det er en stor ære for oss å vinne prisen for Årets dekkprodusent i år igjen. Spesielt når det er første gang i historien at samme selskap vinner denne prisen to år på rad. Kobinert med innovasjons-prisen til Uptis, blir vi nå belønnet for de strategiske valgene vi har gjort. Dette er selvfølgelig noe alle i Michelin er veldig stolte av, og det er en annerkjennelse av alle handlingene vi har gjort, både med tanke på innovasjon og bærekraftig mobilitet, forteller Florent Menegaux, administrerende direktør i Michelin-gruppen. 

Pressesjef Michelin Nordic: Lotta WRANGLE
Telefon: 46 8 709 07 76, Mobil: 46 72 250 07 40, E-post: lotta.wrangle@michelin.com

Som ledende dekkprodusent har Michelin forpliktet seg til å forbedre kundens mobilitet på en bærekraftig måte ved å produsere og distribuere de mest passende dekkene, tjenestene og løsningene for å møte kundenes behov. Michelin tilbyr også digitale tjenester, kart og guider for å gjøre reisen til en rikere og mer unik opplevelse. Michelin utvikler også høyteknologiske materialer som brukes i mobilitetsindustrien. Gruppen har sitt hovedkontor i Clermont-Ferrand, Frankrike, og opererer i 170 land, har 125 000 ansatte over hele verden og 67 produksjonsanlegg, som sammen produserte 190 millioner dekk i 2018. (www.michelin.com eller www.michelin.no)

Kjøretøy Piktogram cjxadkp7r016p0jqwuyo6sdgj pdf Dekk
b9ad66fb58cc8cfa 800x800ar
Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.