Michelin bygger ut RoadBib-familien med fem nye dimensjoner

2021-03-19

Med fem nye dimensjoner kickstarter Michelin året med en markant økning i RoadBib-familien. Dette er mer enn en dobling i den populære traktordekkserien, som ble lansert i 2018.
 

Michelin RoadBib er det første dekket til 200+ HK-traktorer, som er spesielt designet for hyppig kjøring på vanlig vei. Med de nye dimensjonene (540/65 R 30, 650/60 R 34, 650/65 R 34, 650/65 R 42 og 710/75 R 42), er utvalget nå oppe i syv forskjellige. Dekkene blir tilgjengelige både på ettermarkedet, men også som originalmontering.

Med fokus på lang levetid og et solid grep leverer dekket optimalt, uansett underlag. Aage Boller, sjef for landbruksdekk i Michelin Nordic forteller at dekkene i RoadBib har blitt populære.

–Vi merker at kundene har etterspurt nye dimensjoner. I dag bruker landbrukstraktorer mye tid på veien, og faktisk kan vi se at kjøretøy med forskjellige ytelser som til landbruk, bygg og anlegg bruker mer enn 80% av sin tid på vanlige veier. Derfor dekker dagens produktutvalg traktorer fra 160 til over 400 HK, forklarer Boller.

Michelin RoadBibs sterke egenskaper, bde i terreng og på asfalt, er et resultat av dekkets særegne mønsterdesign som består av 52 mønsterblokker og en sentral ryggrad, som til sammen øker grepet på underlaget. Den spesielle utformingen gjør at 40% av dekkets mønster hele tiden er i kontakt med veien – noe som er en forbedring på 60% sammenlignet med Michelin MACHXBIB-landbruksdekk. Det innovative hybrid-designet av dekkmønsteret forbedrer også komforten for sjåføren, og bidrar til å redusere brennstofforbruket ved kjøring på vei.

Utmerket på glatte vinterveier
RoadBibs unike egenskaper på glatte vinterveier passer perfekt til Norden. Mønsteret på dekket gjør at det leverer bedre sammenlignet med et tradisjonelt traktordekk. Dekket kan også monteres med pigger for enda bedre grep på isbelagte veier, noe som kommer godt med i diverse arbeidsoppgaver i vinterhalvåret, som entreprenørarbeid eller snømåking.

–De viktigste fordelene med Michelin RoadBib-familien, sammenlignet med et tradisjonelt dekk for disse traktortypene, er høyere komfort uansett underlag. Samtidig som et bredere mønster gir bedre kjørepresisjon, er også dekkets lavere rullemotstand med på å redusere brennstofforbruket. Sist, men ikke minst, så gir gummikvaliteten økt levetid i kombinasjon med et godt grep, avslutter Boller. 

For mer info, ta kontakt med:

Pressekontakt: Lotta Wrangle, Mobil: +46 72 250 07 40, E-post: lotta.wrangle@michelin.com

Sjef landsbruksdekk, Michelin Nordic: Aage Boller, Mobil: +45 40180274, E-post: age.boller@michelin.com  

Som ledende dekkprodusent har Michelin forpliktet seg til å forbedre kundens mobilitet på en bærekraftig måte ved å produsere og distribuere de mest passende dekkene, tjenestene og løsningene for å møte kundenes behov. Michelin tilbyr også digitale tjenester, kart og guider for å gjøre reisen til en rikere og mer unik opplevelse. Michelin utvikler også høyteknologiske materialer som brukes i mobilitetsindustrien. Gruppen har sitt hovedkontor i Clermont-Ferrand, Frankrike, og opererer i 170 land, har 114 000 ansatte over hele verden og 70 produksjonsanlegg i 17 land, som sammen produserte 190 millioner dekk 2017. For mer informasjon besøk gjerne vår hjemme side www.michelin.com eller www.michelin.no.

Kjøretøy Piktogram cjxadkp7r016p0jqwuyo6sdgj pdf Dekk
8202805937068bf8 800x800ar
aa0385e044238b76 800x800ar
Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.