15 forhandler(e) funnet

Byer i nærheten

 

Om Michelins dekkforhandlere i Norge

 

Dekk- og kjøretøytjenester

Norge har et godt potensial for å teste kjøretøyet ditt og gi deg fullt utbytte av det. Michelin vet at flotte biler, motorsykler og scootere krever flotte dekk, og det er derfor de autoriserte forhandlerne våre har flust av de siste produktene våre på lager. Hos de autoriserte forhandlerne våre får du noe for enhver – både om du cruiser gjennom bygatene, kjører SUV eller dirtbike offroad eller om du tar en tur med sportsbilen eller sykkelen.

Hvis du er usikker på hvilket produkt som passer best til ditt kjøretøy, vil de vennlige forhandlerne våre gledelig forklare forskjellen mellom de ulike dekkene og hvordan disse kan påvirke kjøretøyet ditt og kjøreturen din. Det er likevel noen få ting du bør tenke over før du kjøper dekk, og vi ønsker å gjøre det lettere for deg å velge riktig dekk.

Tenk på værforholdene

En viktig faktor å tenke på når du kjøper dekk, er hvilke værforhold du kommer til å kjøre i. Selv om mange områder i Norge har ganske varmt og tørt vær, vet vi at det vil komme en kald regnværsdag hvor veiene kan bli glatte. Husk at våt veibane gir absolutt dårligst veigrep, og at sjansene for å miste trekkraften øker kraftig under slike værforhold.

Velg dekk med tanke på terrenget

En annen faktor som påvirker dekkvalget, er hvilket underlag du kjører på. Du trenger ikke samme mønsterdybde eller robusthet hvis du kjører på vei som du gjør når du kjører i terrenget. Når du kjører med riktig dekk i forhold til underlaget, vil du oppleve redusert støy og jevnere slitasje og unngå å skli eller kjøre deg fast. Ta en prat med én av de autoriserte forhandlerne våre for mer informasjon.

Beskrivelse

capture d écran 2018 05 29 à 16 45 01 copie

capture d écran 2018 05 29 à 16 45 01 copie

Nærmeste forhandler

capture d écran 2018 05 29 à 16 45 01 copie

capture d écran 2018 05 29 à 16 45 01 copie

Valgt forhandler

 

Trenger du litt mer hjelp?