DEKKDEKK VIS ALLE DEKKVIS ALLE DEKK FORHANDLEREFORHANDLERE

Hvorfor Michelin?

Hvert år produserer Michelin 171 millioner dekk. Det betyr at det ruller ca 19 500 dekk ut av våre fabrikker hver time, døgnet rundt! På våre testanlegg kjøres samtidig ett MICHELIN-dekk jorden rundt hvert 12. minutt i våre slitasje- og utholdenhetstester. Det er ikke rart at noen av verdens største bilprodusenter velger å montere Michelins dekk på sine biler!

 

Vinterdäck Volvo

 

Avansert forskning & utvikling

 


I Michelin arbeider 6000 forskere, ingeniører og kjemikere med forskning og utvikling av nye innovasjoner i våre utviklingssentre i Frankrike, USA og Japan. Hvert nye produkt testes deretter under de mest krevende forhold. Ved vårt testanlegg i Ivalo i Nord-Finland tester vi pigg- og piggfrie vinterdekk for kjøring under alle vinterforhold. Michelin driver også forskning innenfor trafikksikkerhet med omfattende studier av kjøreatferd og analyser av tusenvis av virkelige kjøresituasjoner. Det er takket være våre forskningssentre og dyktige ingeniører, våre samarbeid med ledende universiteter og studier innenfor trafikksikkerhet at vi kan fortsette å levere viktige dekkinnovasjoner.

 

World Rally Championship - Innovasjon og ekstreme tester

 

Motorsport og rally er også en viktig del av vår Forsknings- & Utviklingsvirksomhet og gir oss utrolige muligheter til å teste nye teknologier og studere dekkenes ytelser under de mest krevende forhold. Under Rally Sweden, den eneste delkonkurransen i World Rally Championship som kjøres helt under vinterforhold, utsettes dekkene for ekstreme belastninger som krever innovative løsninger og nyeste teknologien. Det er noe vi ivaretar når vi utvikler våre vinterdekk for personbiler og SUV-er, og som hjelper deg med å kjøre sikrere. Les mer om Michelin og Rally Sweden eller besøk Rally Swedens offisielle hjemmeside.

 

Michelin Total Performance – Hvorfor presterer Michelin i alle situasjoner?


For Michelin er det viktig at dine vinterdekk ikke bare presterer på ett underlag, men på all slags vinterføre. Du skal ikke bare kunne føle deg trygg på is, men også på snø, snøslaps og snødrev og på så vel tørre som våte vinterveier. I Norge kan temperaturen synke og stige hurtig, og kjøreforholdene endres like raskt. Da er det viktig at dine vinterdekk klarer omstillingen og yter like godt på all slags vinterføre.


Takket være Michelins teknologi, avanserte forskning & utvikling og rigorøse tester presterer våre vinterdekk på all slags føre og under alle forhold. Når du trenger alle vinteregenskaper i ditt dekk kan du føle deg sikker på at vi ikke har inngått noe kompromiss på noe punkt. Vi kaller det Michelin Total Performance.

 

 

FINN EN FORHANDLER

Sted, gate eller postnummer