DEKKDEKK VIS ALLE DEKKVIS ALLE DEKK FORHANDLEREFORHANDLERE

Hør på hva andre sier om oss – det gjør vi

Grunnen til at vi kan produsere vinterdekk i absolutt toppklasse er at vi legger store ressurser i forskning og utvikling, samt at vi lytter til deg, våre forhandlere og eksterne eksperter. For oss er det ekstremt viktig at vi får vite hva du mener om våre vinterdekk.
Her er noen kommentarer vi har fått om våre vinterdekk fra bilførere rundt omkring i Norge;

 

Kontroll Vinterdäck

 

Meninger

 

Les hva våre kunder synes om våre vinterdekk og skriv din egen mening...

 

"Det ultimate vinteredekket for de som har hytte på fjellet!!! Dette er et dekk som er godt nok på bare veier i Bergen, men er enestående på fjellet med snø og is. har aldri hatt et bedre vinterdekk på bilen!!! BMW X5 + MICHELIN = SANT"


Jkstemme


"Superb. Har kjørt michelin på sommer og vinter de siste 6-7 årene og har prøvd biler med andre dekkmerker. som sagt så vil jeg ikke på noen måte bytte fra michelin til noe annet da jeg er meget fornøyd med det de leverer. "


Javelin

 

 

"Vinterdekk for vinterføre. Meget bra dekk som jeg har kjørt på flere biler, lang levetid og veldig god fremkommelighet på alle underlag"


Astragtc

Hva synes du?


Du har også muligheten til å fortelle oss og andre trafikanter hva nettopp du mener om dine vinterdekk fra Michelin. Klikk bare her for å skrive din mening om dine vinterdekk fra Michelin.

 

 

FINN EN FORHANDLER

Sted, gate eller postnummer