DEKKDEKK VIS ALLE DEKKVIS ALLE DEKK FORHANDLEREFORHANDLERE

Porsche og Michelin

Porsche-biler er berømt for sine unike kjøreegenskaper. For å maksimalisere potensialet har hver modell hatt sine egne spesialutviklete dekk. Spesialtilpasningen har gjort det mulig å skifte fil og retning mykt, med nøytrale egenskaper ved lastoverføring. Michelins teknikere arbeider sammen med Porsche fra bilens tidligste utvikling. Når alt kommer til alt er jo en bil bare så god som dekkene den ruller på – det eneste kontaktpunktet den har mot veien.

 

Porsche

 

Teknisk innovasjon er grunnleggende for Michelins strategi for dekkutvikling. Det er også en av de viktigste grunnene til at selskapet har sitt sterke engasjement i racing. Tross alt er det ingen andre utviklingsmiljø som kan sammenlignes med utfordringen i ren konkurranse. Det er grunnen til at så mange nye produkter fra Michelin og Porsche kommer direkte fra racerbanen og ut på veien.

 

Når det gjelder høy ytelse, har Porsche og Michelin delt den same lidenskapen for perfeksjon I over femti år har vi sammen søkt topprestasjonene på vei og bane. Ikke rart at Michelin er valgt til Porsches strategiske dekkpartner!


Her finner du riktig Michelin dekk til din Porsche