DEKKDEKK VIS ALLE DEKKVIS ALLE DEKK FORHANDLEREFORHANDLERE

MICHELIN KUNDESERVICE


De høyteknologiske dekktypene produseres for å oppfylle ulike krav fra dagens førere. MICHELINs eksperter vurderer kjørestil, biltype og årstidens kjøreforhold slik at de kan gi deg de beste rådene når det gjelder dekk.

KONTAKT


CHAT

Avhenger av våre agenters tilgjengelighet

Telefon

80056298

Mandag til fredag
Kl. 9.00 til 18.00

E-post

24/7

Vi informerer om at samtaler på Messenger, chat, e-post eller telefon sannsynligvis blir tatt opp slik at vi kan forbedre kvaliteten på tjenesten vår. Opptakene blir oppbevart i 6 måneder. Michelin vil kun bruke personlige opplysninger om deg til å besvare dine spørsmål og forespørsler om informasjon. Du har rett til å be om en kopi, få tilgang til, rette eller ha innvendinger mot personlige opplysninger vi oppbevarer om deg. I så fall kontakter du contact@tc.michelin.eu og fremviser legitimasjon.

VI LOVER
VEILEDNING TIL RIKTIG DEKK

MICHELIN-dekk produseres med toppmoderne teknologi, og derfor kan vi imøtekomme mange av kundenes kjørestiler og kjørevaner. Vi synes det er fint at kunder ønsker å forstå teknologien vår, så vi sørger alltid for at det er en ekspert til stede når de ringer til MICHELIN kundeservice.

ENKELT Å KJØPE

Når du har funnet riktig dekk, hjelper nettekspertene våre deg gjerne med å finne de tre nærmeste forhandlerne hvor du kan kjøpe og montere dekkene!

KUNDESERVICE ETTER KJØP

MICHELIN er her for deg, også etter kjøpet. Du kan nå oss på telefon, e-post og direkte chat hvis du har spørsmål om dekk eller bare vil vite mer om dekkmønster og grep! Ta gjerne kontakt med våre eksperter.