motorsykkel innledning landingsside tips håndtering hjelp og råd

Kjenne igjen håndteringsvasker knyttet til dekkene

Det er ikke alltid enkelt å finne årsaken til problemer med ytelsen. Ytelsesproblemer kan oppstå på grunn av dekkene (dekktype, feil dekktrykk …) og / eller oppstå som en følge av endringer på kjøretøyet (ekstrautstyr, last…). Det er ikke alltid dekkenes feil.

moto picto picto guidonnage2 help and advice

Kickback

En brå sidebevegelse med styret (det blir vridd til siden og tilbake), plutselig og svært rask, vanligvis når du gasser på. Dette skjer på grunn av en ekstern påvirkning (en hump i veien, eller en sprekk i banen).

moto picto picto shimmy2 help and advice

Vrikking

En pågående vrikking til siden av styret ved lav fart (< 100 km/t) når du slakker farten.

moto picto picto louvoiement2 help and advice

Sjangling

Bølgeliknende bevegelse av varierende alvorlighetsgrad som kan oppstå når du kjører rett frem, eller i en sving. Det oppstår vanligvis ved en hastighet på rundt 140 km/t.

moto picto picto vibrations2 help and advice

Vibrasjoner

Vibrasjoner kan vanligvis kjennes på hele styret / hjulet ved en fart på mellom 90 og 130 km/t.

Det er ikke sikkert det er dekkenes feil.

Vektfordelingen har stor innvirkning på om kjøretøyet vil få problemer. Det å legge til ekstrautstyr eller gjøre endringer (for eksempel hvis du ikke bruker originalutstyr på for eksempel toppbokser, bager, vesker, ruter, håndtak, seter, hjul osv. ...) kan virke inn på ytelsen.

Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.
IE
firefox 66+
chrome 72+
edge 17+
safari 12+
opera 58+