0 dekk kan passe til søket ditt

We have no result for your search

FINN DINE BILDEKK

FINN DINE MICHELIN-DEKK FOR PERSONBIL

Dette er vår lokale nettside for å søke etter, og finne de rette dekkene for din bil. For å raskt og enkelt finne de perfekte dekkene for din bil kan du bruke vår dekkvelger.

Du kan søke etter bilmodel eller dekkdimensjoner – bare fyll ut feltene fra venstre til høyre. Når dette er gjort gir vi deg de beste anbefalingene av dekk. Gi så mye informasjon som du kan – så vi kan gi deg best mulig anbefalinger.

Når du har funnet rett dekk kan du gå til produktoversikt-sidene hvor vi gir deg alle detaljer du trenger å vite om dekket. Etter det kan du bruke nettsiden til å finne nærmeste bildekk-forhandler. 

Juridiske merknader

Størrelsene og/eller hastighetsindeksene kan avvike fra de oppgitte størrelsene som anbefales fra produsenten. Din lokale dekkforhandler kan, som en erfaren dekkspesialist, hjelpe deg med å montere dekket som er markedsført av: 

 

  1. Informere eieren dersom de nye dekkene har en annen hastighetsindeks enn det som anbefales av bilprodusenten, og dersom den maksimale hastigheten til kjøretøyet er lavere enn det som er anbefalt. 
  2. Avgjøre om dekktrykket må endres for den alternative dekkdimensjonen.
Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.