DEKKDEKK VIS ALLE DEKKVIS ALLE DEKK FORHANDLEREFORHANDLERE

Velg riktig dekk

Velg riktig dekk

 • Kan dere fortelle meg hva som er de beste dekkene for en Mercedes E250 CDI BE Avantgarde Executive BA Blue Efficiency sedan basert på en vanlig kjørestil?
  Det finnes en rekke potensielle alternativer for bilen din – fra 16” til 19” dekk. For å kunne gi deg et nøyaktig svar, må vi vite dimensjonene på dekkene som er montert på bilen per i dag, eller du kan bruke vår Online Help Service.
  06/2013 - Sportsdekk - club911.net
 • Hvilke krav må et dekk oppfylle for å kunne godkjennes for bruk på en spesifikk bil?
  Det finnes ulike standarder og prosedyrer her. Under standard godkjenningsprosess, vil bilprodusenten sende ut dekkspesifikasjoner til leverandører mens bilen er under utvikling. Disse vil inneholde informasjon som dimensjoner og antall dekk som kreves. Leverandørene vil deretter tilby et produkt de allerede har i produktutvalget sitt og komme med et kommersielt forslag. De foreslåtte dekkene testes deretter av bilprodusenten. Hvis de består testen, og det kommersielle tilbudet godtas, er dekkene godkjent. Det finnes også en litt mer kompleks prosedyre der en produsent ønsker å utvikle et dekk nøyaktig etter dekkspesifikasjonene de sender til leverandørene. Med et samarbeid på plass, som for eksempel det eksisterende samarbeidet mellom Michelin og Porsche, vil de to selskapene samarbeide under utviklingen av både bilen og dekket. Dekkets dimensjon, trykk og felgstørrelse blir avklart før designfasen. Dekket blir deretter utviklet i samsvar med bilens antatte ytelse. Dedikerte team jobber nært sammen og deler testresultatene. Denne prosessen garanterer derimot ikke at dekket blir godkjent. Når utviklingen er ferdigstilt, er det ingenting som hindrer bilprodusenten fra å legge dekkproduksjonen ut på anbud for å finne alternative leverandører. Deretter fortsetter prosessen som en standard godkjenningsprosess.
  10/2013 - Fra bane til vei - club911.net
 • Jeg må snart skifte dekk på min Porsche 997 GTS. Må jeg velge Michelin Pilot Sport 2-dekk med «N»-godkjenning? Hva er fordelene og ulempene tatt i betraktning at jeg bruker bilen både på vanlig vei og til banekjøring?
  For bruk både på vanlig vei og bane, anbefaler vi Michelin Pilot Super Sport-dekk. Disse dekkene er bedre egnet til banekjøring enn Michelin Pilot Sport 2 (uavhengig av om de er utstyrt med «N»-godkjenning eller ikke). Michelin Pilot Super Sport-dekkene ble utviklet med erfaringer fra utholdenhetsløp. Den enestående ytelsen gjør dem spesielt godt egnet til superbiler og sportsbiler. Derfor kan alle Porsche-biler utstyres med Michelin-dekk. For å være mer nøyaktig, er disse dekkene godkjent av alle lovgivende myndigheter i Europa på line med europeiske og internasjonale bestemmelser (UNECE-reglene 30 og 117). De oppfyller europeiske standarder som definert av ETRTO (European Tyre and Rim Technical Organisation) samt trafikkreglene, inkludert vedlegg. Gitt at dekkene monteres med korrekt dimensjon og oppfyller ytelsesindekser (lastekapasitet og hastighet) spesifisert av produsenten, kan Michelin Pilot Super Sport-dekk monteres på alle Porsche-modeller.
  10/2013 - Fra bane til vei - club911.net

Lidenskapelig opptatt av høy ytelse?

Utvalg av high-performance-dekk

Utvalg av high-performance-dekk

Se high-performance-dekk fra Michelin. Finn dine dekk
Se MICHELIN Pilot Sport <sup>4</sup> S

Se MICHELIN Pilot Sport 4 S

Kjenner du til en av de nyeste innovasjonene fra Michelin? Les mer om dette dekket
MICHELIN Passion

MICHELIN Passion

YouTube-kanalen dedikert motorsport og high-performance Se nå