DEKKDEKK VIS ALLE DEKKVIS ALLE DEKK FORHANDLEREFORHANDLERE

Hvorfor Michelin?

MICHELIN, dekket som ruller og ruller og ruller...

Michelin 18 mai 2010

Nr. 1 i lang levetid
Det riktige dekket endrer alt

Dekklevetid

Vi trenger en større verden

Kjører du mange mil? Nok til å kjøre verden rundt? Har du behov for å holde helt inn? Ikke alle dekk er skapt like. Noen slites mye raskere enn andre. Slitasjebestandighet er direkte avhengig av gummisammensetningen. Tilbake i 1992 var MICHELIN en av de første til å blande inn forsterkningsmidler som silisiumoksid i tillegg til karbonsot. Uten disse midlene ville dekket kun vare noen få hundre kilometer. I dag kan et MICHELIN-dekk vare opptil 45 000 km (2). Det er mer enn én gang verden rundt.  Her hos MICHELIN blir våre 4000 forskere alltid oppmuntret til å komme opp med nye måter å tilby deg den ytelsen som du forventer fra MICHELIN. Fra den første milen til den siste.

Få 20 % mer kjørelengde

I henhold til tester utført av uavhengige institusjoner lar et MICHELIN-dekk deg å kjøre i gjennomsnitt 20 % flere kilometer enn hovedkonkurrentene.

MICHELIN-dekk varer lenger

Ved å velge MICHELIN vil du ikke bare være i stand til å kjøre lenger på dekkene, men du vil også gjøre en liten samfunnsinnsats. MICHELIN-dekk vil slites saktere og ikke trenge å skiftes ut like ofte. Dette betyr forbruk av færre råvarer og mindre resirkulering.

Bib on long road

Et dekks levetid

Husk at det er mange ting som påvirker levetiden til et dekk. Derfor kan det være meget vanskelig å forutsi levetiden for ditt dekk.  Disse faktorene omfatter: 

  • Hvordan du bruker dekket, belastning, hastighet, trykk og kjørestil.
  • Dekk- og komponenttype.
  • Oppbevaringsforhold

Følgelig anbefaler vi å:
  • Få dekket regelmessig undersøkt av eksperter for å kontrollere for avvik som økt vibrasjon, støy eller "trekk" av bilen til den ene eller andre siden.
  • Undersøk dem minst en gang i året etter at de har vært i bruk i 5 år eller mer.
  • Skift dekk etter 10 år uansett om de har nådd den lovlige slitasjegrensen eller ikke.

Her er fordelene ved å velge et MICHELIN Energy Saver-dekk.
(1) Sammenlignet med hovedkonkurrentene. Forbrukeruttalelser: Undersøkelse utført av TNS Sofres i 2008 i de seks viktigste markedene i Europa. Bekreftet av tester utført av CERM og TÜV SÜD Automotive i 2008 og DEKRA Test Centre i 2009 på de bestselgende sortimentene i hvert segment.


(2) Gjennomsnittlig levetid for MICHELIN-dekk (intern kilde).
  • BIL
  • SUV - 4X4
  • VAREBIL - BOBIL
Loader