Ut deling av nordiske Michelin-stjerner 2021 flyttes fram

2021-02-05

Michelinguiden i Norden vil senere i år bli presentert via et digitalt event, med Stavanger-regionen og Rogaland som vertskap.

Michelinguiden har bestemt seg for å flytte datoen for Michelin Guide Nordic Countries 2021, fra 8. februar til senere i vår. Utdelingen kommer til å foregå via et digitalt event sammen med Visit Region Stavanger, Stavanger kommune og Rogaland fylkeskommune. På grunn av pandemien som pågår og de ulike restriksjonene de nordiske landene har å forholde seg til, blir det utfordrende for Guide Michelin å samle en stor gruppe mennesker på ett sted.

– 2020 ble et belastende år for hele restaurantbransjen rundt om i verden. På tross av dette har våre team blitt ekstremt imponert over det engasjementet og kreativiteten kokker og deres medarbeidere har vist i sin krisehåndtering, og ikke minst hva de har klart å oppnå. Ved å lansere stjernene for 2021 på denne måten, håper vi å kunne hedre og gi en velfortjent oppmerksomhet til hele bransjen, sier Gwendal Poullennec, internasjonal direktør for Guide Michelin.

Det engasjementet og tilpasningsevnen kokker og restauratører i Norden har vist under pandemien, er tegn på en industri med et enormt potensial. Michelinguiden vil støtte de beste talentene, samt få matelskere til å gjenoppdage gleden av god mat. I tillegg til de ettertraktede stjernene, vil den digitale begivenheten inkludere det nye utvalget av Michelin's "Green Stars" som vil bli tildelt restauranter som har et dypt engasjement for bærekraftig gastronomi. For tredje år på rad blir det også delt ut priser til kokker som har påvirket bransjen på ulike måter.

- Stavanger-regionen og Rogaland, er valgt til å være vertskap for den digitale Guide Michelin-lanseringen i 2021. Vi ser frem til å være en partner med Michelinguiden på dette viktige arrangementet for Stavanger-regionen. Vi har fantastiske restauranter med noen av Norges beste kokker samt en region som har et bredt utvalg av ettertraktede råvarer. Med Michelinguidens oppmerksomhet etablerer vi oss igjen som et veldig spennende reisemål for matopplevelser, sier Elisabeth Saupstad, reiselivsdirektør, Visit Region Stavanger.

Praktisk informasjon og detaljer, inkludert dato og klokkeslett for arrangementet samt lenker, vil bli bekreftet senere i vår.

Følg MICHELIN Guide på:

 - Instagram: https://www.instagram.com/michelinguide/

 - Facebook: https://www.facebook.com/guideMICHELINfr/

Pressesjef Michelin Nordic: Lotta WRANGLE
Telefon: 46 8 709 07 76, Mobil: 46 72 250 07 40, E-post: lotta.wrangle@michelin.com

Som ledende dekkprodusent har Michelin forpliktet seg til å forbedre kundens mobilitet på en bærekraftig måte ved å produsere og distribuere de mest passende dekkene, tjenestene og løsningene for å møte kundenes behov. Michelin tilbyr også digitale tjenester, kart og guider for å gjøre reisen til en rikere og mer unik opplevelse. Michelin utvikler også høyteknologiske materialer som brukes i mobilitetsindustrien. Gruppen har sitt hovedkontor i Clermont-Ferrand, Frankrike, og opererer i 170 land, har 127 000 ansatte over hele verden og 69 produksjonsanlegg, som sammen produserte 200 millioner dekk 2019. For mer informasjon besøk gjerne vår hjemme side www.michelin.com eller www.michelin.no.

Kjøretøy Piktogram cjxadkp7r016p0jqwuyo6sdgj pdf Dekk
986cae2f07e4ea6e 800x800ar
960bddbcfd96f1e0 800x800ar
Nettleseren din er ikke kompatibel med dette nettstedet.
Du bruker en nettleser som ikke er kompatibel med dette nettstedet. Det kan hende at noen av funksjonene ikke virker som de skal. Merkelige ting kan skje mens du surfer her inne. Du kan oppgradere nettleseren din, eller bruke én av nettleserne under, for å få fullt utbytte av nettsidene.